Leder til at udvikle me­d­ar­bej­de­re og styrke it-udvikling


Brænder du for at udvikle dine medarbejderes kompetencer, sikre at de rette færdigheder kommer i spil - og vil du bidrage til at sætte og udvikle de bedste hold, for at styrke udviklingen indenfor IT?

Vi søger i SEGES Digital en erfaren personaleleder med lyst og evne til at bidrage til udvikling af værdiskabende digitale løsninger til kunder i ind- og udland. Vi har stort fokus på klima, bæredygtighed og ressourceudnyttelse.

Vi søger en kompetenceleder, som skal sikre at vores medarbejdere har de rette forudsætninger for at skabe de bedste løsninger på markedet, og i samarbejde med vores Scrum Masters, at vores selvledende it-udviklingsteams leverer værdiskabende løsninger af høj kvalitet for vores kunder.

Din arbejdsopgave

Som kompetenceleder vil du indgå i et team på i alt 7 kompetenceledere. Selvom I har hver jeres gruppe af direkte referencer, forventes det også at I samarbejder og koordinerer jeres indsats. Det vil være jer i fællesskab, som sikrer de rette kompetencer er til stede i vores X-funktionelle teams.

Det forventes, at du har tæt kontakt til de forretningsansvarlige og at samarbejdet med forretningen prioriteres højt.

Som kompetenceleder vil du få reference til en Business Owner (afdelingschef), og du vil blive en vigtig del af et stærkt og samlet ledelsesteam på tværs af forretning og personaleledelse i SEGES Digital.

Om stillingen

Du vil få personaleansvar for ca. 35 medarbejdere, hvoraf størstedelen har baggrund indenfor it-udvikling og ikke mindst en bred værktøjskasse, som typisk indeholder mange Microsoft-værktøjer.

Du har været vant til at bevæge dig i udviklingsmiljøer, der er agile. Du forstår, hvad udviklerne taler om, når der snakkes kodesprog og it-udviklingsværktøjer. Det er også en fordel, hvis du har kendskab til it-arkitektur.

Du kender til rollen som it-udvikler og måske har du endda selv startet din karriere i denne rolle?

Din profil

  • Du har solid erfaring med personaleledelse, enten fra it-branchen eller fra en større virksomhed, som udvikler digitale løsninger
  • Du har erfaring med agil ledelse
  • Du har erfaring med agile udviklingsprincipper, herunder gerne kendskab til SAFe
  • Du interesserer dig for forretningen, værdiskabelsen overfor kunderne og kan agere i et omfattende interessentlandskab.
  • Du er en åben og empatisk person med gode kommunikationsevner
  • Du er motiverende og brænder for at udvikle dine medarbejdere igennem såvel coaching som mentoring
  • Det giver dig energi at udvikle dine medarbejdere og understøtte deres arbejdsmæssige og faglige ønsker og drømme

Om os

SEGES Digital er et forretningsområde i SEGES, landbrugets innovations- og udviklingshus (under Landbrug & Fødevarer) med ca. 170 medarbejdere og en omsætning på ca. 200 MDKK. Vi udvikler digitale værktøjer og løsninger til et helt erhverv, særligt indenfor planteproduktion, økonomi og kvæg. Hos SEGES kobler vi høj agrofaglig viden med IT-udvikling i særklasse, hvilket er én af de ting som gør os unikke. Vi arbejder med agile udviklingsprincipper, inspireret af SAFe, som blev implementeret i efteråret 2018. 

Søg jobbet

Du bedes sende ansøgning og CV ved at klikke på knappen "søg jobbet her". For yderligere oplysninger om stillingen kontakt Business Owner Casper Tribler, tlf. 2466 1325 E-mail: CTRI@seges.dk. Ansættelsessamtaler gennemføres løbende og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af DanmarkLæs mere på www.lf.dk

Mød nogle af vores medarbejdere her.

Gem job

SEGES
Publiceret: 19. april 2021

Arbejdssted

Location Aarhus

Job hos virksomheden