.NET-udvikler med interesse og erfaring inden for Sitecore


Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Danske Spil er markedsleder på det danske marked, men vi er i liga med de store internationale spiludbydere. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en senior .NET-udvikler – vil du med på holdet? 

Agilt udviklingsteam med fokus på Sitecore/.NET-udvikling

Du bliver kollegaer med Scrum Masters, webudviklere, Sitecore/C#.NET-udviklere og tekniske testere, som alle arbejder med at udvikle stærke kundevendte løsninger - primært på vores digitale e-commerce platform. Teamet arbejder efter agile principper i et meget uformelt miljø, med fokus på automatisering af test og løbende releases af features til vores kunder.

Dig og dine opgaver

Du er engageret og udadvendt, ligesom du har erfaring med at omsætte forretningsbehov til tekniske løsninger. Du befinder dig godt med at være brobyggeren mellem forretning og teknologi. Du er god til at sparre med dine kolleger og give input til løsninger og du er i stand til at indgå i et team, hvor du forstår værdien af at inddrage dine kollegaer og et godt kompromis.

 Danske Spils digitale løsninger er baseret på webteknologier, og ideelt har du:

  • Min. 5 års erfaring med udvikling i C# .NET.  
  • Erfaring med Sitecore version 8 eller nyere.
  • Har forståelse for udvikling af integrationer og erfaring med REST API.
  • Erfaring med TeamCity, Octopus eller lignende CI/CD-værktøjer.
  • Kendskab med GIT, JIRA og Confluence.

Du har haft succes med:

  • design af løsninger, der understøtter de forretningsmæssige behov.
  • udvikle Sitecoreløsninger med integration til mange forskellige services.
  • arbejde i teams og efter de agile principper.

Som senior .NET-udvikler kommer du til at blive en del af et team, der har ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af Danske Spils Sitecore og .NET-platform, herunder danskespil.dk, tivolicasino.dk og vores API’er. Du kommer til at indgå i et Scrum team, der i tæt samarbejde med forretningen udvikler løsninger med høj kvalitet.

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning senest den 11. april 2021. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lars Ottesen på tlf. 3672 0011. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Sarah Kirstine Andersen på skan@danskespil.dk.


Om Danske Spil

Danske Spil er danskernes foretrukne spiludbyder. Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.900 forhandlere. I 2019 leverede vi 2,9 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 450 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning. I Danske Spil er vi ét hold, fordi vi mener, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og derfor er to dage aldrig ens. Vi har vores egen sportsforening, som har eksisteret i mere end 30 år, men bare rolig, du behøver ikke være verdensmester i fodbold eller atletik – det vigtigste er, at du er dit ansvar og indsats bevidst. I sidste ende er det nemlig alle os i Danske Spil, som skal sikre, at vi er til glæde og gavn for hele Danmark. 

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 19. marts 2021

Arbejdssted

Location Brøndby