Engageret IT Supporter til Sæther Nordic A/S


Til en nyoprettet stilling søger vi en IT Supporter, der vil være med til at yde support på tværs af Norden!

I stillingen som IT Supporter vil du indgå i teamet med 2 dygtige kolleger – I har sammen ansvaret for at sikre den bedst mulige IT-oplevelse for alle.

På hovedkontoret i Farum har vi vores samlede lager for hele Norden, så det er en forudsætning, at du har dokumenteret erfaring med håndterminaler inkl. scanneropsætning på Android og Windows. Viden om Consignor og Apport vil være et stort plus.

Den ideelle kandidat har erfaring fra lignende stilling. Du kommer med god energi og et godt drive og formår selv at gribe bolden og tager ansvar for opgaverne. Du vægter service, videndeling og struktur højt, og du formår at navigere i en virksomhed, der er vækstet og nu skal have en højere grad af dokumentation af processerne. Du får opgaven med at beskrive og dokumentere de processer, som du har det daglige ansvar for.

Du trives med at møde dine ”kunder” på deres bane og yde den bedste support på alle niveauer. Endvidere vil der også være brug for din hjælp med printopgaver rundt om i huset.

Omgangstonen i afdelingen er meget afslappet og humoristisk, og vi hjælper hinanden, når der er brug for det.

Vores forventninger til dig:

  • Du er serviceorienteret og struktureret og kan dokumentere dine opgaver
  • Du har en relevant teoretisk baggrund, fx uddannelse som IT Supporter eller lign.
  • Rutineret bruger af Windows, Office (særligt Excel), Teams
  • Du behersker dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt og har forståelse for de nordiske sprog
  • Du trives i et hektisk miljø med mange deadlines.

Det tilbyder vi:

Et job der byder på spændende udfordringer i en virksomhed, hvor kvalitet og kundeservice er nøgleord. Vi har en uformel omgangstone i et travlt og positivt arbejdsmiljø, hvor vi vil hinanden, og du har stor indflydelse på din egen hverdag.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-chef Lasse Nadelmann på lana@saether.dk.

Du tilbydes en god løn, pensions- og kantineordning samt favorable personalegoder. Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning samt CV via e-mail til job@saether.dk senest den 15. april 2021. Husk at mærke mailen ”IT Supporter”. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker jobopslaget, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse hurtigst muligt.

www.saether.dk

Sæther Nordic A/S * Ryttermarken 11 * 3520 Farum.

Sæther Nordic gruppen er distributør for mere end 90 kendte internationale kosmetik-, parfume- og hårmærker. Heriblandt Hugo Boss, Gucci, Marc Jacobs, Chloé, Calvin Klein, Shiseido, Paco Rabanne, Max Factor, Clarins, Ole Henriksen mfl. Virksomheden blev grundlagt i 1983, og har siden været kendetegnet ved kraftig vækst. Sæther Nordic gruppen har selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland og omsætter for mere end 800 mio. kr. På tværs af Norden er ansat knap 300 medarbejdere.

Gem job

Sæther Nordic A/S
Publiceret: 19. marts 2021

Arbejdssted

Location Farum