Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Teknisk Project Manager


Vil du sætte dit aftryk på de tekniske projekter i en succesfuld virksomhed med en stærk kultur? Og kan du se dig selv omgivet af dedikerede kolleger, der lægger energi og sjæl i at skabe succes for forretningen?

Hos SOFACOMPANY er vi på en rejse med kraftig vækst og optimeringer på både forretningsgange og systemer. Som Teknisk Project Manager er du både med til at prioritere projekter og definere design, og du får stor indflydelse på, hvordan vores fremtidige digitaliserings- og IT-løsninger skal se ud.

Vi brænder for design og glade kunder

Vi er en international og dynamisk virksomhed, og vores forretningskoncept er baseret på autenticitet, troværdighed og ærlighed med fokus på kunderne og deres oplevelser.

Vi oplever stor succes, og vi er p.t. live i 9 markeder med direkte salg og egen produktion i Vietnam. Derudover har vi ambitioner om yderligere vækst i de kommende år, hvilket betyder stigende krav til vores interne processer.

Tag en 360-graders tilgang til vores projekter

Som Teknisk Project Manager bliver du en del af den relativt nye IT-afdeling – Digital Business Service. Her indgår du i ledergruppen med direkte reference til vores CTO. Du får derudover et tæt samarbejde med eksperter internt i afdelingen såvel som stakeholders på tværs af organisationen.

Hos SOFACOMPANY arbejder vi med en agil og vidensbaseret tilgang, og du får en vigtig rolle i at definere og prioritere fremtidige projekter, samtidig med at du kommer til at udarbejde og styre road maps i forhold til både features og produktlanceringer. Med din 360-graders tilgang til projekterne sørger du for at styre dem godt fra start til slut med øje for både økonomi, levering og tidsplan.

Du kommer blandt andet til at styre projekterne, når vi introducerer en ny customer service-platform samt et second warehouse, og derudover vil du få en central rolle i forhold til at:

  • følge op og rapportere på projekter, gevinster, risici og ressourcer
  • udarbejde analyser og oplæg i researchfasen
  • introducere klare processer, redskaber og skabeloner, som understøtter en ensartet gennemførelse af afdelingens projekter
  • stå i spidsen for at introducere en sund testproces for go-live.

Vi er fleksible omkring mødetider

Du arbejder som udgangspunkt på vores hovedkontor i Ringsted, hvor vi i dag har 60 kolleger siddende. Især i starten vil du primært arbejde fra kontoret, men på sigt har du mulighed for at arbejde hjemme et par gange om ugen efter behov. Vi er derudover fleksible omkring arbejdstiderne, så du udover faglige udfordringer er sikret en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Dygtig kommunikator med projektledererfaring

Du har en overordnet god forståelse for systemlandskaber og overordnet infrastruktur uden nødvendigvis selv at være ekspert. Dernæst er du en effektiv og stærk kommunikator, som forstår at formidle komplicerede tekniske processer til dine stakeholders, så de er motiverede til at levere ind til projekterne.

For at kunne det ser vi gerne, at du:

  • har 5+ års erfaring med teknisk projektledelse
  • har en god teknisk forståelse for digitale platforme generelt samt tredjepartsapplikationer
  • kan forstå og lave procesbeskrivelser
  • kommunikerer godt både skriftligt og mundtligt på engelsk – kan du begå dig på dansk også, er det kun en fordel.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på +45 7245 9106 eller på jse@jobindex.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 24. april 2021 via nedenstående link ”Søg jobbet her”. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 9. april 2021

Arbejdssted

Location Ringsted