Vi søger en IT-supporter, der har en fest med at yde den bedste service til sine kollegaer


Vil du være med til at gøre Frederiksberg Forsyning til et af Danmarks mest innovative energiselskaber på IT-området? Så er jobbet som IT-supporter måske noget for dig.

Som IT-supporter sikrer du, at vi har glade brugere af IT-systemer og IT-ydelser. Du får ansvar for at yde IT-support (1. og 2. level) til alle dine kollegaer i Frederiksberg Forsyning. Du hjælper med at udrulle software og deltager i IT-projekter sammen med et hold dygtige og engagerede kolleger.

Bliv en del af et erfarent hold

Du bliver en del af IT og Digitalisering, hvor du får 10 hjælpsomme kolleger, der arbejder med bl.a. IT-services som IT-support, drift, serveradministration, hjemmeside, intranet, IoT, BI, GIS og IT-projektledelse. Vi sætter en ære i, at IT er velfungerende og effektivt for både kunder og ansatte.

I det daglige arbejder vi tæt sammen med resten af virksomheden om både drift og projekter. Vi medvirker blandt andet til klimasikring af byen og til, at data fra vand- og varmemålere fra alle vores kunder på Frederiksberg kan hentes hjem via vores Smart City-netværk.

Du bidrager på flere fronter

Som IT-supporter er din fornemmeste opgave at servicere vores brugere, så deres IT-udfordringer mindskes, og sikre stabil og sikker drift af systemer. Det giver en spændende hverdag, hvor opgaverne er mange og blandede. Du bruger omkring 80% af din tid på support og resten på at deltage i forskellige IT-projekter, hvor du indgår i tværfaglige arbejdsgrupper.

Eksempler på opgaver

 • Fejlmelding til eksterne leverandører, herunder følge fejlretningen til dørs
 • Overvågning og sikring af patch management-proces af vores PC’er og servere
 • Brugeroprettelse, nedlæggelse og vedligehold af AD
 • Opsætning af PC, tablets og mobiltelefoner
 • Intern IT-support af både hardware og software
 • Håndtering af service tickets i service desk-system
 • Udarbejdelse af dokumentation og vejledninger
 • Sikring af den daglige drift af netværk og sikkerhedsløsninger
 • Ad hoc-deltagelse i projekter, der involverer IT-afdelingen.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du

 • har minimum 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling
 • har en IT-supportuddannelse
 • har styr på Microsoft-servere, herunder: WSUS, AD, SQL, IIS samt SharePoint og applikationsservere generelt samt Microsoft Office 365
 • har kendskab til SCCM, Intune eller tilsvarende
 • har et vist kendskab til Linux
 • kan samarbejde, har en god omgangstone, og bidrager til at holde humøret højt
 • er velbevandret i flere tekniske platforme og nysgerrig efter at lære nyt
 • vægter IT-sikkerhed højt
 • behersker dansk i skrift og tale.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder et spændende job på en arbejdsplads, der er i konstant udvikling og med højt til loftet. Du vil møde mange forskellige personalegrupper - alle super engagerede og med fokus på at yde deres bedste over for vores kunder på Frederiksberg.

Vi har et højt kompetenceniveau og et godt socialt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og et godt humør, der bygger på en gensidig tillid og respekt. Vi lægger vægt på frihed og fleksibilitet i det daglige. Derfor arbejder vi med flextid, så du kan planlægge din dag med arbejde og fritid i balance. Gennem interne seminarer, gå-hjem-møder og kurser sikrer vi, at alle løbende lærer nyt – både fagligt og personligt.

Arbejdsugen er på 37 timer med flextid (ekskl. frokost). Vi tilbyder personalegoder som blandt andet fitness, massage, kantine samt diverse personalearrangementer.

Din ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte IT-supporter Martin Helt Ridderstrøm på tlf. 30 76 61 79 eller IT-netværksspecialist Morten Maltha på tlf.nr. 30 76 61 75.

Send din ansøgning og dit CV online senest den 11. april 2021.

Som følge af COVID-19 holder vi løbende samtaler digitalt. Vi forventer at have valgt den rette kandidat ultimo april. Der vil være personlighedstest i løbet af ansættelsesprocessen, ligesom vi forventer at kunne holde mindst et fysisk møde med relevante kandidater.


Frederiksberg Forsyning er det lokale forsyningsselskab, der sikrer Frederiksberg stabil og sikker adgang til klimavenlig vand og energi af høj kvalitet ved at levere gas, vand, fjernkøling og -varme, producere vindenergi og bortlede regn- og spildevand.

Forsyningen bidrager aktivt til arbejdet for byens klimasikring og bæredygtige udvikling. Den grønne omstilling og FN’s Verdensmål står højt på den strategiske dagsorden. Målsætningen er at blive en CO2-neutral forsyning inden 2030, og samtidig sikre livskvalitet og bæredygtighed i kundernes dagligdag via kundeservice og rådgivning til mere bæredygtigt forbrug af vand og energi.

Frederiksberg Forsyning A/S er en del af Frederiksberg Kommunes energikoncern. Forsyningen har ca. 155 ansatte og omsætter for ca. 550 millioner kroner årligt. Frederiksberg Forsyning A/S ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion og etnisk baggrund til at søge. Du kan læse mere om Frederiksberg Forsyning A/S på www.frb-forsyning.dk

Gem job

Frederiksberg Forsyning
Publiceret: 22. marts 2021

Arbejdssted

Location Frederiksberg