Erfaren it-arkitekt til Danmarks Domstole


Vil du være en del af en spændende it-projekt- og driftsorganisation? Og vil du bidrage til videreudviklingen af Danmarks Domstoles store digitale forandringer? Så er du måske vores nye it-arkitekt.

Danmarks Domstole værner om vores demokrati, retssamfund og den enkeltes retssikkerhed. Vi spiller en central rolle i det danske samfund og har dagligt en bred berøringsflade til mange borgere, virksomheder, samarbejdspartnere og pressen. Domstolsstyrelsen er en del af Danmarks Domstole. Vores opgave er at udvikle, administrere og understøtte arbejdet ved domstolene, og vi er derfor med til at arbejde for ret og retfærdighed. Dette arbejde understøttes i høj grad af en stabil og fremtidssikret systemunderstøttelse ved domstolene og sammenhængende digitale løsninger.

Vi er i fuld gang med at digitalisere sagsbehandlingen ved domstolene. Vi er ambitiøse, og med vores digitaliseringsstrategi går vi målrettet efter it-professionalisering og fuld digital understøttelse af sagsbehandlingen ved domstolene.

Bliv en del af et stærkt infrastrukturteam

Digitaliseringen af domstolene er forankret i styrelsens Center for It, som består af tre enheder – It-projekter, It-drift og It-fagsystemer samt en stabsfunktion.

Du ansættes i It-driftsenheden, som har til formål at sikre en stabil og sikker it-drift for retternes brugere. Vores enhed består af to teams – supportteamet og infrastrukturteamet – med samlet ca. 30 medarbejdere, der ledes af hver deres teamleder.

Du bliver en del af infrastrukturteamet. Teamet består pt. af 11 specialister inden for servere, netværk, print, client management, kommunikationsløsninger og sikkerhed – og vi er nu i gang med at ansætte flere.

Visionær it-arkitekt

Vi søger en dygtig og engageret it-arkitekt til at koble vores forretningsmæssige ambitioner med de teknologiske muligheder i markedet og bidrage med ekspertviden i vores projekter, hvor du skal rådgive om driftsforhold.

Du vil som it-arkitekt være projekternes indgang til driften. Du skal udarbejde og formidle driftens krav med udgangspunkt i vores målarkitektur, som du bliver ansvarlig for at vedligeholde.

Sammen med dine kollegaer afklarer du spørgsmål, der stilles i projekterne vedrørende teknologi og arkitektur, og indgår i en konstruktiv dialog om mulige løsninger på såvel konceptuelle som konkrete problemstillinger.

Stillingen har fokus på den tekniske del af vores systemlandskab. Dine primære opgaver omfatter:

  • udarbejdelse af tekniske roadmaps
  • løbende POC’er af nye teknologier
  • udarbejdelse af tekniske kravspecifikationer til vores udviklingsprojekter
  • identifikation og implementering af forbedringstiltag i de eksisterende systemer
  • tæt samarbejde med vores leverandører på både udviklings-og driftssiden
  • teknisk kvalitetssikring af vores leverancer på projekterne
  • sparring med leverandørerne på udviklingsprocessen.

Du kommer med stor teknologisk viden og arbejder selvstændigt

Vi forventer, at du har flere års relevant it-erfaring inden for de beskrevne opgaver. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

Det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt, at prioritere og planlægge dine opgaver og levere dem til tiden. Du skal kunne håndtere flere bolde i luften på én gang, så vi forventer, at du er struktureret og har et godt overblik.

Vi forventer også, at du arbejder effektivt og resultatorienteret, ser løsninger frem for problemer og kan holde hovedet koldt og humøret højt i en travl hverdag.

Vi er en organisation, der lægger stor vægt på skriftlig kommunikation. Det er derfor vigtigt, at du formulerer dig godt og sikkert på dansk både skriftligt og mundtligt.

Vi lægger derudover vægt på, at du har:

  • flere års erfaring med udvikling, drift og konfiguration af specialudviklede .Net applikationer og Microsoft datacenter teknologier
  • erfaring med både on-premise og cloud-baserede løsninger
  • arbejdet som it-arkitekt, seniorudvikler eller tilsvarende stilling.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en stilling som specialkonsulent efter Finansministeriets overenskomst med AC. Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat i henhold til Finansministeriets overenskomst med HK/STAT og OAO-S-fællesoverenskomsten. Der vil kunne forhandles et pensionsgivende kvalifikationstillæg, hvis størrelse vil afhænge af erfaring og kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes til niveau ”HEMMELIG” og opretholde din sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelse.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Mere om os og stillingen  

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder for It-infrastruktur Kenneth Bune Trust på tlf. 23 46 75 24 eller It-driftschef Michael Kalmberg på tlf. 22 60 73 76.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk. Her kan du også læse Danmarks Domstoles digitaliseringsstrategi.

Ansøgningen 

Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen ”Søg jobbet her” nederst på siden. Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte cv, relevante eksamenspapirer (med karakterer) og udtalelser mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest fredag den 9. april 2021 klokken 12.00.

Vi forventer at holde 1. samtaler fredag den 16. april 2021. Herudover forventer vi at holde 2. samtaler med udvalgte kandidater onsdag den 21. april 2021.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold mv.

Gem job

Domstolsstyrelsen
Publiceret: 22. marts 2021

Arbejdssted

Location København