Test Manager til Herlev


Vil du medvirke til opbygge vores testområde indenfor IT-udvikling og IT-drift hos Danmarks største stål- og teknikgrossist? Og har du lyst til en hverdag hvor faglighed, samarbejde, og sparring er nøgleord?

Velkommen til din nye afdeling

Vi er ved at forstærke vores digitale ressourcer i IT-afdelingen. Vi søger en Test Manager, som har interesse og erfaring med både at udvikle og planlægge teststrategier og -metoder og samtidig finder glæde ved at deltage i det operationelle testarbejde i samarbejde med de respektive fagområder og udviklingsteams.

Vi er i alt 40 kolleger, og du kan se frem til at spille en central rolle i samarbejde med kollegaer i Danmarks førende stål- og teknikgrossist. Samtidig får du stor frihed i hverdagen til at nå dine mål – det er nemlig dig, der er med til at sætte retningen for Test management-området.

Få en nøglerolle og bring dine kompetencer i spil

Vi søger en dygtig operationel Test Manager til vores IT-afdeling, hvor du skal være med til at skabe vores testmetoder og automatisering på tværs af teknologier inden for mange IT-systemer og med fokus på Informationssikkerhed. Du vil blive ansvarlig for at etablere og opbygge testscenarier, deltage og gennemføre tests samt videreudvikle vores testindsats.

IT-afdelingen består af 40 medarbejdere, som varetager udvikling og drift af vores forretningssystemer. En af de første opgaver bliver at bygge og gennemføre test af et helt nyt webhandelssystem. Vi sætter krav til, at informationssikkerhed integreres så vi bygger robuste og modstandsdygtige IT-systemer. Vi har derfor valgt, at Test Manager skal være en tværfaglig rolle, hvorfor du kommer til at referere til CISO. Du vil være placeret i Herlev, og vi er ca. 1300 medarbejdere placeret på vores 24 lokationer i landet, hvor størstedelen er ansat i Herlev, Kolding, Odense og Randers.

Mere konkret indebærer jobbet:

 • udarbejde risikobaseret teststrategi og testplaner i samarbejde med interessenter
 • deltage i udarbejdelse af testkrav samt sikre, at krav er testbare
 • være faglig ansvarlig for aktiviteter relateret til testplanlægning, testforberedelse og testafvikling i hele testlivscyklus
 • rådgive de agile teams ved udarbejdelse og review af testcases for at sikre løbende forbedringer

Erfaring med gennemførelse og operationalisering af tests

Du har en relevant uddannelse inden for IT og har solid erfaring med test som fagdisciplin. Du har flere års erfaring som Test Manager og kan omsætte forretningskrav til operationelle testforløb, hvor du:

 • har erfaring med og deltaget i alle testaktiviteter indenfor mange teknologiske platforme
 • har fx relevante certificeringer såsom, ISTQB Advanced Test Manager, SAFe eller lignende
 • har en systematisk tilgang og har en solid værktøjskasse, så du kan tilpasse din fremgangsmåde til den konkrete situation
 • har erfaring med informationssikkerhed og evt. en certificering fx CISSP
 • har erfaring med erfaring/kendskab til at tilpasse test til agile udviklingsforløb og testautomatisering
 • behersker dansk og engelsk flydende i skrift og tale
 • udviser selvstændighed og gennemslagskraft

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg jobbet her” nedenfor. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CISO, Claus Bartholin Mobil 2444 7131.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Lemvigh-Müller A/S
Publiceret: 23. marts 2021

Arbejdssted

Location Herlev