Teamleder og CAD-modellør


- vær med til at skabe et liv i bevægelse.

Er du dygtig til både virtuel og fysisk formgivning? Har du energi og lyst til at fastholde Sahva helt i front på 3D CAD-modellering? Og evner du at inspirere og motivere dine medarbejdere og kolleger? Så har vi brug for dig som teamleder og CAD-modellør. 

Jobbet indebærer blandt andet 

Du bliver en del af, og daglig leder for, vores samlede CAD- team på i alt 5 kolleger og din arbejdsplads bliver i Priorparken i Brøndby. Du får direkte reference til vores produktionschef Daniel Kulonka, og du kommer til at drifte og udvikle Sahvas 3D CAD-modelleringsstruktur.

Dine primære opgaver bliver at:

  • planlægge den daglige drift af CAD-modellering af protesehylstre, læster og indlæg
  • deltage i CAD-modellering på daglig basis
  • optimere driftsprocesser i samarbejde med produktion og udviklingsafdeling
  • træne og uddanne kolleger i brugen af vores CAD-programmer.

Derudover vil du deltage i produktudviklingsprojekter, hvor CAD indgår.

Din baggrund

  • Du er dygtig til CAD-modellering og har nemt ved at sætte dig ind i forskellige CAD-programmer (vi benytter Rodin, Autodesk Meshmixer, Rhinoceros og Autodesk Fusion 360)
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund eksempelvis som teknisk assistent el. ingeniør
  • Du har ledererfaring som f.eks. teamleder eller projektleder
  • Har du erfaring indenfor medicinske eller sundhedsfaglige produkter, er det en klar fordel
  • Kendskab til 3D-print er også en fordel men ikke et krav.

Derudover har du et højt drive og arbejder løsningsorienteret med dine opgaver. Du har fokus på kvalitet, og samtidig tænker du innovativt. Du er inspirerende, har gode koordineringsevner, nysgerrig af natur og trives med at samarbejde på tværs af en organisation.

Vi tilbyder

Hos Sahva bliver du en del af et højt fagligt miljø og et fællesskab med gode interne muligheder for faglig og personlig sparring. Du bliver mødt af en rummelig men også resultatorienteret og inkluderende kultur, hvor udveksling af meninger og holdninger bliver værdsat.

Vi har fokus på medarbejdertrivsel. Det betyder, at vi arbejder aktivt med resultaterne af vores tilfredshedsundersøgelser og APV, og som medarbejder bliver du involveret, så du får indflydelse på vores fælles trivsel. Vores ledere har løbende dialog via 1:1 samtaler med alle ansatte, og de arbejder ud fra et veldefineret ledelsesgrundlag, som bygger på en troværdig, respektfuld, motiverende og resultatorienterende ledelsesadfærd, som sikrer, at vi udnytter dit potentiale.

Interesseret?

Er du drevet af at bidrage til menneskers livskvalitet, og kan du se dig selv udfolde dit talent i jobbet, så send din ansøgning inden d. 13. april 2021. Vær opmærksom på, at vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Produktionschef Daniel Kulonka på telefon: 28 80 70 89

Ansøgningsfrist 13/04/2021.

Om Sahva

Sahva er en sundhedsvirksomhed med fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed. Sahva har mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet, og vi hjælper dig til et liv i bevægelse med hjælpemidler af højeste kvalitet og til dit behov.

Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler og har 145 års erfaring. Vi rådgiver og deler vores viden med professionelle og kunder gennem et stort udbud af aktiviteter.

Med dig i centrum udvikler og designer vi højteknologiske ben- og armproteser, skinner og korsetter, ortopædisk fodtøj og indlæg. Vi tilbyder også brystproteser og kompressionsbehandling og vejleder i sunde sko med optimal komfort til dine fødder. Vi hjælper dig til at leve et mere aktivt liv med en højere livskvalitet.

Læs mere på www.sahva.dk eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder på tlf.: 7011 0711.

Gem job

Sahva A/S
Publiceret: 24. marts 2021

Arbejdssted

Location Brøndby