Kreativ UX-designer med fokus på den gode kun­de­rej­se

Panorama Consult søger for AGCOcorp en UX-designer der er innovativ og kreativ og som brænder for at arbejde med at udvikle og formidle den gode kunderejse.

AGCOcorp er en international virksomhed med hovedsæde i Atlanta US hvor det danske kontor er beliggende i Randers i den tidligere Dronningborg maskinfabrik.

Virksomheden leverer landbrugsmaskiner til landmænd i hele verden og den overordnede opgave er produktudvikling og i særdeleshed nye innovative digitale produkter og services til dem.

Det der kendetegner arbejdet og samarbejdet er en udpræget nysgerrig, åben og undersøgende tilgang. Her vil du på den ene side bliver en del af en global virksomhed, hvor du dagligt vil være i kontakt med mange kulturer med engelsk som arbejdssprog og på den anden side vil du arbejde på kontoret i Randers, som er præget af en åben iværksætterånd, hvor tilgangen er uformel og fleksibel. Samlet set vil du opleve i både dit arbejde og i samarbejdet at være ”independent but connected”.

Hvis du vil have et job, hvor du får stor mulighed for selvstændigt at arbejde kreativt med at udvikle den gode kunderejse, hvor dine input i høj grad vil blive anvendt og hvor du vil få stor indflydelse på de enkelte projekter og hele brugeroplevelsen, så kan denne nyoprettede stilling være noget for dig.

Du vil komme til at arbejde sammen med ca. 50 kolleger, hvor ca. halvdelen er fast ansatte og de resterende er eksterne. Her vil du indgå i flere og varierede projektere med forskellig grad af deltagelse fra forundersøgelser, at være deltager til at stå for den bærende del af et projekt.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Afklaring og undersøgelse af kundernes (landmændenes) hverdag og behov for at skabe mest mulig værdi for dem.
 • Analysere og evaluere kvantitativ og kvalitativ bruger feedback.
 • Visuel og kreativ fremstilling samt formidling af kunderejsen - fra problem over løsning og implementering til værdiskabelse.
 • Arbejde med form og produktdesign for at understøtte det visuelle udtryk.
 • Gennemføre brugervenlighedstest med henblik på at optimere og øge brugervenligheden.

Dine faglige kompetencer:

 • Praktisk erfaring som UX-designer med fokus på den gode brugeroplevelse.
 • Erfaring med at formidle den gode og værdiskabende kunderejse via f.eks. wireframes, video eller andet.
 • Erfaring med behovsafklaring.
 • Erfaring med Design -Thinking
 • Værktøjskendskab til f.eks. Sketch, Adobe og Zeplin.
 • Du taler og skriver engelsk på et højt niveau.

Dine personlige kompetencer:

 • Du arbejder ud fra en agil og iterativ tankegang i forhold til både idé generering, koncept udvikling og design.
 • Du er åben, nysgerrig og kreativ i din tilgang til at undersøge kundernes behov og til at formidle kunderejsen.
 • Du er fleksibel i forhold til opgaverne på den måde, at du både kan arbejde med forundersøgelser, at komme med input til forskellige projekter samt at være en bærende del af et projekt.
 • Du arbejder selvstændigt, tager selv initiativ og har et godt drive.

AGCOcorp kan tilbyde:

En arbejdsplads hvor der er et godt og åbent arbejdsmiljø, hvor frihed og kreativitet er bærende værdier. Desuden en arbejdsplads hvor du få mulighed for at have et internationalt og globalt fokus.

En løn, der matcher din erfaring og kvalifikationer, god kantineordning, flekstid og mulighed for hjemmearbejde.

Sådan søger du stillingen:

Hvis stillingen har din interesse så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk. Se eventuelt www.panoramaconsult.dk

Panorama Consult varetager rekrutteringsprocessen og al henvendelse vedrørende stillingen bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale så vent ikke med at søge. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Panorama Consult søger for AGCOcorp
Publiceret: 24. marts 2021

Arbejdssted

Location Randers