Full Stack-udvikler til IT Udvikling og au­to­ma­ti­se­ring


Vil du være med til at udvikle og vedligeholde løsninger til danskernes foretrukne pengeinstitut? Motiveres du af udfordrende opgaver, og har du lyst til at lære nyt? Så er du måske den Full Stack-udvikler, vi søger til teamet IT Udvikling og automatisering i Glostrup.

Jobbet

Du bliver en del af et mindre udviklingsteam i IT-afdelingen, der dagligt sørger for at holde et højt niveau på levering af IT- ydelser, og altid er parate til at omfavne nye teknologier til glæde for bankens kunder og medarbejdere. 

Teamet udvikler og vedligeholder specialløsninger til bankens forretning. Herudover er der stort fokus på automatisering af arbejds- og systemprocesser. Mange løsninger anvender dele af leverancer fra bankens IT- leverandør – Bankernes EDB Central. 

Du skal bidrage til at levere de bedste løsninger for banken, og det kræver at du og dit team proaktivt kan opsøge, undersøge og anvende de nyeste teknologier. Du vil både blive præsenteret for arbejdsopgaver, hvor du indgår som en del af udviklingsteamet, og andre hvor du er ansvarlig for løsningen. 

Du er nysgerrig og ivrig efter at lære nyt, og evner at omsætte forretningens behov til en teknisk løsning.  Vi lægger vægt på, at du har evnen og lysten til at indgå i både analyse og afdækning af løsningsmuligheder, for de løsninger du skal være med til at udvikle. 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en IT- uddannelse som f.eks. datamatiker med speciale i programmering eller tilsvarende. Vi forventer at programmering ”lige er dig”, og at du har gode evner og stor lyst til, at tilegne dig nye færdigheder indenfor dit fagområde. 

Dine primære kvalifikationer: 

  • .NET Core, C#
  • HTML/CSS/Javascript
  • SQL 

Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til: 

  • Azure
  • Selenium 

Ideelt har du lidt erhvervserfaring som udvikler, men du kan også være nyuddannet med erfaring fra et relevant studiejob. Det vigtigste er, at du er stærkt interesseret i at vedligeholde og udvide dine tekniske færdigheder, ligesom vi forventer, at du kommer med en stor portion faglig stolthed og kreativitet. 

Det er et krav, at du behersker dansk i skrift og tale.

Vi tilbyder

Gode udviklingsmuligheder i et travlt og attraktivt arbejdsmiljø med glade, sjove og kompetente kollegaer. Lønnen forhandles ud fra dine kvalifikationer. Vi tilbyder bonusordning, god pensionsordning, ekstra ferieuge samt 5 omsorgsdage, personalebank, syge- og tandforsikring, feriebolig, kantine- og frugtordning, bordfodbold og fitness-faciliteter. 

IT Udvikling og automatisering

IT Udvikling og automatisering udgør sammen med IT Workplace, cloud & platform, og IT Data Management et ”Full Stack Team”. IT Udvikling og automatisering består af 5 medarbejdere, IT Workplace, cloud & platform består af 7 medarbejdere. IT Data Management består af 6 medarbejdere.

Bankens IT- funktion beskæftiger i alt 32 medarbejdere og er centralt beliggende i Glostrup.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef, Henrik Poulsen på tlf.: 38 48 47 02 eller hp@al-bank.dk

Samtaler afholdes løbende. Ansøgningsfrist 12. april.

Gem job

Arbejdernes Landsbank
Publiceret: 24. marts 2021

Arbejdssted

Location Glostrup