Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Senior frontend-udvikler med UX-fokus


Vil du være med til at udvikle kunderejsen på sofacompany.com – og tage en proaktiv rolle i forhold til at give kunden en god oplevelse?

Hos SOFACOMPANY er vi på en rejse med kraftig vækst og optimeringer på både forretningsgange og systemer. I denne nyoprettede stilling får du rig lejlighed for at sætte dit aftryk på rejsen, når du med fokus på UX er med til at rykke udviklingen af vores Magento 2-platform in-house.

Vi brænder for design og glade kunder

Vi er en international og dynamisk virksomhed, og vores forretningskoncept er baseret på autenticitet, troværdighed og ærlighed med fokus på kunderne og deres oplevelser.

Vi oplever stor succes, og vi er p.t. live i 9 markeder med direkte salg og egen produktion i Vietnam. Derudover har vi ambitioner om yderligere vækst i de kommende år, hvilket betyder stigende krav til vores interne processer og systemer.

Stå i spidsen for vores A/B-testprogram

Du bliver en del af et nyoprettet team i Digital Business Services, som udover dig består af en frontend-udvikler og vores product owner for e-commerce. Teamet står for udviklingen af kunderejsen på sofacompany.com, som er baseret på Magento 2.

Vi har i dag outsourcet al frontend-udvikling, og du kommer sammen med teamet til at tage platformen in-house. Derfor vil de første 2-3 måneder primært gå med at analysere vores nuværende miljø og setup i forhold til kode og dataflow, ligesom vi kommer til at kigge på, hvordan det hele er dokumenteret.

Så snart vi tager udviklingen in-house, vil vi have et roadmap jf. vores ways of working med konkrete opgaver og features, og med din UX-erfaring kommer du til at stå i spidsen for vores A/B-testprogram. Derudover kommer du til at:

  • være garant for, at vores miljøer ikke bliver forurenet
  • sørge for, at vores løsninger altid er fuldt ud dokumenterede
  • sikre, at QA gennemføres effektivt hver gang, der foretages releases
  • arbejde mobile first og levere stærk, digitale UI-/UX-løsninger
  • holde fokus på kunderejsen og hjælpe med at fjerne hindringer for kunden.

Vi er fleksible omkring mødetider

Du arbejder som udgangspunkt på vores hovedkontor i Ringsted, hvor vi i dag har 60 kolleger siddende. Især i starten vil du primært arbejde fra kontoret, men på sigt vil du også have mulighed for nogle gange at arbejde hjemme efter aftale. Vi er derudover fleksible omkring arbejdstiderne, så du udover faglige udfordringer er sikret en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Erfaren udvikler med UX-fokus

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med at flytte frontend-udviklingen in-house og har en forståelse af de udfordringer og potentialer, der kan være i den forbindelse. Derudover kommer du med et stort drive og engagement, og du bliver motiveret af at gøre en målbar forskel, der forbedrer kundens oplevelse på den digitale kunderejse.

For at kunne det forestiller vi os, at du:

  • har solid erfaring med JavaScript, HTML, CSS/SCSS eller lignende
  • har erfaring med test frameworks og er komfortabel med et eller flere libraries/frameworks
  • er vant til at lave UX-splittests
  • selvfølgelig er helt skarp på forskellen mellem dev-, staging- og production-miljøer.
  • kommunikerer effektivt både skriftligt og mundtlig på engelsk – og kan du begå dig på dansk også, er det kun en fordel.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på +45 7245 9106 eller på jse@jobindex.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 24. april 2021 via nedenstående link ”Søg jobbet her”. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 9. april 2021

Arbejdssted

Location Ringsted