Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Frontend-udvikler til so­fa­com­pa­ny.com


Er du verdensmester i JavaScript, HTML eller CSS/SCSS? Har du erfaring med e-commerce platforme? Og forstår du forskellen mellem dev-, staging- og production-miljøer?

Hos SOFACOMPANY er vi på en rejse med kraftig vækst og optimeringer på både forretningsgange og systemer. Har du i forvejen styr på teknologierne, kan du som vores nye frontend-udvikler virkelig udvikle dig fagligt og afprøve nye features, når du er med til at sikre, at vi giver kunden den absolut bedste kunderejse på sofacompany.com.

Vi brænder for design og glade kunder

Vi er en international og dynamisk virksomhed, og vores forretningskoncept er baseret på autenticitet, troværdighed og ærlighed med fokus på kunderne og deres oplevelser.

Vi oplever stor succes og vi er p.t. live i 9 markeder med direkte salg og egen produktion i Vietnam. Derudover har vi ambitioner om yderligere vækst i de kommende år, hvilket betyder stigende krav til vores interne processer.

Vær med til at udvikle sofacompany.com

Du bliver en del af et nyoprettet team i Digital Business Services, som udover dig består af vores product owner for e-commerce og en senior frontend-udvikler med fokus på UX. Teamet står for udviklingen af kunderejsen på sofacompany.com, som er baseret på Magento 2.

Vi har i dag outsourcet al frontend-udvikling, og du kommer sammen med teamet til at tage platformen in-house. Derfor vil de første 2-3 måneder primært gå med at analysere vores nuværende miljø og setup i forhold til kode og dataflow, ligesom vi kommer til at kigge på, hvordan det hele er dokumenteret.

Herefter får du en mere hands on-rolle, hvor du i tæt samarbejde med teamet kommer til at:

  • være garant for, at vores miljøer ikke bliver forurenet
  • sørge for, at vores løsninger altid er fuldt ud dokumenterede
  • sikre, at QA gennemføres effektivt hver gang, der foretages releases
  • arbejde mobile first
  • holde fokus på kunderejsen og hjælpe med at fjerne hindringer for kunden.

Vi er fleksible omkring mødetider

Du arbejder som udgangspunkt på vores hovedkontor i Ringsted, hvor vi i dag har 60 kolleger siddende. Især i starten vil du primært arbejde fra kontoret, men på sigt vil du også have mulighed for nogle gange at arbejde hjemme efter aftale. Vi er derudover fleksible omkring arbejdstiderne, så du udover faglige udfordringer er sikret en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Dygtig og engageret frontend-udvikler

Du har et stort drive og brænder for at gøre en målbar forskel. Derfor er du også motiveret af et konstant fokus på kunden og på at forbedre deres oplevelse på hele den digitale kunderejse. Du kan godt være nyuddannet – det vigtigste er, at du:

  • er verdensmester i JavaScript, HTML, CSS/SCSS eller lignende
  • forstår forskellen på dev-, staging- og production-miljøer
  • har erfaring med test frameworks
  • er komfortabel med et eller flere libraries/frameworks
  • kommunikerer effektivt både skriftligt og mundtlig på engelsk – og kan du begå dig på dansk også, er det kun en fordel.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på +45 7245 9106 eller på jse@jobindex.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 24. april 2021 via nedenstående link ”Søg jobbet her”. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 9. april 2021

Arbejdssted

Location Ringsted