Er du vores nye (defensive) sik­ker­heds­rå­d­gi­ver?

 • Får du et kick ud af at sikre komplekse infrastrukturer?
 • Er du god til at lokalisere og afhjælpe almindelige sårbarheder og miskonfigurationer i Active Directory miljøer og/eller Azure Public Cloud inkl. Microsoft Office 365?

Vi leder efter både erfarne og nyuddannede kandidater. Hos Improsec arbejder vi hver dag for at forbedre vores kunders sikkerhed - vil du være med?

Om os

Vi er specialiserede i cybersikkerhed. Vores virksomhed er præget af solide tekniske kompetencer og et stærkt socialt arbejdsmiljø. Vores kultur er unik, vi vægter åbenhed, og vi værdsætter et sundt og socialt arbejdsmiljø. Improsec er et fuldstændigt uafhængigt cybersikkerhedsrådgivningsfirma, som leverer viden, erfaring og både strategisk og dyb teknisk rådgivning til vores kunder.

Den vigtigste del af vores forretning er ikke kun at teste, analysere og levere rapporter med fund og bemærkninger. Vi ønsker også reelt at forbedre sikkerhedsniveauet for vores kunder og efterlade dem bedre og stærkere, end da vi kom. Det er en del af vores forretning, der resonerer godt med vores medarbejdere, vi arbejder for en mere SIKKER og BEDRE fremtid for - og sammen med - vores kunder.

Vi rådgiver blandt andet finansielle institutter og pensionshuse, forsyningsselskaber, offentlige organisationer, it-virksomheder og andre store og mellemstore private virksomheder.

Om jobbet

Som vores nye sikkerhedsrådgiver vil du arbejde uafhængigt med virksomheder og organisationer på et højt fagligt og teknisk niveau.

Du vil have en høj grad af frihed til at påvirke dit daglige arbejde og projekter og til at påvirke virksomhedens udvikling. Du indgår i et dynamisk team af talentfulde og specialiserede kolleger med stor passion for cybersikkerhed inden for Red Teaming, Blue Teaming og virksomhedsinfrastruktur/applikationshærdning.

Om dig

Vi leder efter dig, som har en dyb interesse og passion for cybersikkerhed - især fra den defensive vinkel. Derudover vil vi gerne have, at:

 • Du ved (eller vil lære), hvordan du finder og afhjælper almindelige sårbarheder og miskonfigurationer i Active Directory miljøer og/eller Azure Public Cloud inkl. Microsoft Office 365.
 • Du ved (eller vil lære), hvordan du implementerer sikkerhedskontrol og hærdning af Public Cloud infrastrukturmiljøet.
 • Du brænder for at skabe størst mulig værdi for kunderne, og du kan lide at blive professionelt udfordret i tæt sparring med kunder og kolleger.
 • Som type er du energisk, dynamisk og udadvendt. Du kan lide at tage ansvar, og du er kvalitetsbevidst i dit arbejde.
 • Du har en passion for cybersikkerhed. Du søger konstant at udforske ny viden i marken og deler gerne din viden med dine kolleger. Du er ambitiøs og vil være blandt de bedste indenfor dit felt.

Kvalifikationer

 • Dyb interesse og passion for cybersikkerhed fra en defensiv vinkel
 • Relevant erfaring og viden indenfor Microsofts infrastruktur og moderne netværksteknologi
 • Du har opnået anerkendte og relevante tekniske certificeringer, som du vil vedligeholde og udvikle - eller er ivrig efter at få dine første certificeringer
 • Du befinder dig godt i rollen som rådgiver

Betingelser

Vi tilbyder gode og fleksible ansættelsesvilkår. Løn efter kvalifikationer. Og du vil arbejde fra vores kontor i København, eller hjemmefra.

Du vil arbejde 37 timer/uge, du vil have et betydeligt personligt budget til uddannelse, kurser, certificeringer og/eller konferencer, og du kommer til at arbejde med vores kunder på interessante projekter sammen med dine fantastiske tekniske kolleger.

Er du nysgerrig efter at vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Claus Vesthammer, COO og partner på (+45) 3131 9963.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning med CV og eksamensbeviser via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Vi modtager løbende kandidater til samtale. Da vi arbejder med cybersikkerhed, er det et krav, at du kan vise og opretholde en ren straffeattest.

Gem job

Improsec A/S
Publiceret: 25. marts 2021

Arbejdssted

Location København