IT-pro­jekt­le­der med for­ret­nings­for­stå­el­se


Kan du tage ansvar for implementeringen af store og små IT-projekter? Kan du oversætte ønsker fra forretningen til IT-projekter og processer? Og vil du være med på en spændende udviklingsrejse?

Sports Connection ApS er den nordiske distributør af SKECHERS, vi har butikker i hele Norden og vi er i rivende udvikling! Vi er på en digital rejse med fokus på udvikling og optimering og vi kigger ind i nytænkning af vores systemlandskab. Derfor søger vi en erfaren IT-projektleder, der både kan drive projekter og processer og som formår at agere løsningsarkitekt når behovet opstår. Som vores nye IT-projektleder bliver du del at et lille velfungerende IT-team med 1 Navision specialist og 1 IT-supporter.

Med afsæt i vores forretningsmodel og -strategi står vi overfor en masse spændende projekter der skal understøtte vores ambitiøse vækstplaner, vi kan blandt andet nævne implementering af nyt POS kasse system til vores butikker og en ny E-commerce platform.

Vi forventer at du stepper ind i processen og sætter dig for bordenden og sikrer at vi får tegnet og bygget et fremtidssikret systemlandskab samtidig med at du hele tiden har for øje at du har det øvrige IT-team og organisationen med.

Din rolle bliver blandt andet:

 • Nysgerrigt at gå i dialog med forretningen for at forstå, udfordre og kortlægge behov
 • Planlægge og aftale projektgrundlag og tidsplan for projektforløb fra start til slut
 • Aktivt deltage i udvælgelsen af de rette løsninger / leverandører
 • Etablere din rolle som værdifuld sparringspartner og dermed sikre sammenhæng i projekter på tværs af organisationen
 • Sikre at vi har den rette fremdrift med realistiske deadlines og ikke mindst at vi holder dem
 • Styre projekternes økonomi, ressourcer og kvalitet

Dine kvalifikationer:

Du trives med - og har talent for - selve ledelsen af projekter, du har flair for IT og forstår at sætte mennesker i spil på en motiverende facon. Som person arbejder du selvstændigt og kan holde overblikket i komplekse projektforløb, ligesom du formår at køre flere forskellige projekter parallelt. Du er struktureret, pågående, analytisk og pragmatisk. Desuden formår du med din personlighed at bygge stærke relationer på tværs af organisationen. Desuden forventer vi, at:

 • Du behersker projektledelsens faglige discipliner og du har dokumenteret erfaring med ledelse af IT-projekter
 • At du har erfaring med it-arkitektur, hurtigt kan danne dig et overblik over systemlandskaber, samt udarbejde beslutningsoplæg ift. fremadrettede prioriteringer
 • Du kommunikerer godt både verbalt og skriftligt på dansk såvel som på engelsk
 • Du forstår nødvendigheden af løbende opfølgning, rapportering og analyse af dine projekters fremdrift, økonomi og projektdeltagernes engagement
 • Du er proaktiv, handlekraftig og kundefokuseret
 • Du har et godt humør, er en teamplayer og trives med en uformel omgangstone
 • Har du erfaring fra en FMCG handelsvirksomhed er det en fordel, men ikke et must.

Dine muligheder hos os:

Du får en unik mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Sports Connection er en succesrig og kapitalstærk ejerledet virksomhed. Vi ser muligheder og er klar til at vælge de rigtige løsninger, og bruge kræfterne til at implementere dem.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning via linket "Søg jobbet her". Vi har ingen ansøgningsfrist, men gennemgår ansøgningerne løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte CFO Rikke Knudsen på 7370 9592.


Om os

SKECHERS er verdens 3. største skomærke. Med over 3700 konceptbutikker globalt, tilbyder SKECHERS et bredt udvalg indenfor lifestyle og performance sko til både damer, herrer og børn. I Norden distribueres SKECHERS af den danske virksomhed Sports Connection ApS. Der er i dag over 170 shop-in-shops, 46 konceptbutikker fordelt med 23 i Danmark, 10 i Sverige, 5 i Norge, 6 i Finland og 2 i Tyskland. Dette antal forventes at stige over de kommende år. Derudover føres SKECHERS mærket hos et stærkt netværk af forhandlere indenfor sko - og sportsbranchen i hele Norden.  

Gem job

Sports Connection ApS
Publiceret: 25. marts 2021

Arbejdssted

Location Esbjerg