Vitec Software Group leder efter ad­mi­ni­stre­ren­de direktør for Vitec MV


Vitec MV er en del af den børsnoterede nordiske koncern Vitec Software Group AB. Da vores nuværende administrerende direktør har fået andre opgaver i koncernen, søger vi nu en ny administrerende direktør for virksomheden.

Vitec MV udvikler, sælger, og underviser i digitale undervisningsmaterialer og læse- og skrivestøtteværktøjer til det nordiske marked. Vores digitale værktøjer CD-ORD og IntoWords er for ordblinde, som briller er for svagtseende, en absolut nødvendighed. Vores programmer sikrer, at brugere med læse- og skrivevanskeligheder ikke forhindres i at gennemføre deres uddannelse, være succesrig på arbejdet eller generelt deltage i samfundsdebat og vidensdeling på skriftlige medier.

Læse- og skrivestøtteværktøjerne er ikke en erstatning for, at brugeren arbejder på at blive så god som muligt til at læse "med øjnene". I de fleste situationer er det ikke alene selve læsningen (afkodning), der er vigtig. Det handler også om læring, viden, og det sociale samvær, som læsning skaber grundlaget for. I sidste ende livskvalitet for det enkelte individ. Det er præcis det vi i Vitec MV hver dag motiverer os til at arbejde hårdt for.

Vitec MV er et nordisk softwarefirma med hovedkontor i Odense og med salgskontorer i Norge og Sverige. I alt er vi lige over 30 dedikerede medarbejdere, som er højt specialiserede softwareudviklere, undervisere, konsulenter og it-teknikere. I mere end 25 år har vi udviklet innovative og velfungerende programmer til læsning, skrivning og indlæring.

Vi leder efter en administrerende direktør, der er en resultatorienteret, engageret og erfaren leder med fokus på salg og salgsledelse. Du har en god teknisk forståelse og interesse for softwareprodukter til forretningssupport, der kan bygge bro mellem it og virksomheder.

Som CEO er du ansvarlig for den daglige ledelse af virksomheden, herunder den strategiske udvikling af virksomheden, produkterne og organisationen. Det er ønskeligt, at du har erfaring med at samarbejde med kommuner, skoler eller lignende, da disse er vores primære kunder. Du er en kommunikativ, troværdig og pålidelig relations skaber, der kan opbygge og videreudvikle et stærkt forretningsnetværk, formidle en vision for fremtiden og sikre, at nødvendige optimeringer initieres og realiseres med fokus på kunder, produkter, rentabilitet og medarbejdernes trivsel.

Vi leder efter en person, der har de rette betingelser for at være en positiv rollemodel for virksomhedens værdier og kultur. For os er produkterne vores fundament, vi gør det let, og samtidigt ved vi at åbenhed og tillid er vigtige værdier for at nå målet. Der lægges stor vægt på, at vores nye CEO har den rette drivkraft og robusthed, en god forretningsforståelse og eksekveringskompetence og ønsker at bidrage til at videreudvikle virksomhedens førende position på markedet.

Vi har, og ønsker, en stærk entreprenørånd og et højt drive inden for Vitec Software Group, som er noget der betyder meget i vores DNA, det er derfor vigtigt at du føler dig på hjemmebane her også.

Alle CEO’er i Vitec Software Group referer til Vice President Operations. 

For mere information om virksomheden, se www.vitecsoftware.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte VP Operations Gert Gustafsson på gert.gustafsson@vitecsoftware.com eller mobil +46 (0) 76 149 89 65.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Gem job

Vitec MV A/S
Publiceret: 25. marts 2021

Arbejdssted

Location Odense