Frontend-udvikler


”Sammen gør vi forsikring overflødig” er LB Forsikrings (nye) purpose – bl.a. i erkendelse af, at det egentlig aldrig har været vores formål at sælge forsikringer, men derimod at sikre vores medlemmer. Og vi mener, at vi på baggrund af nye banebrydende teknologier, data, spændende samarbejder med eksterne partnere og gode idéer i fællesskab med vores medlemmer i fremtiden kan forhindre, at skaderne overhovedet sker. Og som medlemsejet virksomhed tror vi på, at vi har det bedste fundament for at gøre vores purpose til virkelighed.

Som frontend-udvikler hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

Du skal være med til at udvikle vores Digitale Medlems Platform

Som frontend-udvikler bliver du en del af en IT-organisation i stor udvikling. Stillingen er placeret i afdelingen Digital Solutions, som har ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af vores websites og medlemsportal. Vi er organiseret i agile teams på tværs af organisationen, og udviklingen af løsningerne sker i tæt samarbejde med forretningen.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af følgende:

  • Design og implementering af nye features, herunder at skrive automatiseret test
  • Vedligeholdelse af den eksisterende løsning
  • Dokumentation og vidensdeling
  • Kode Review

I frontend-gruppen prioriterer vi pairworking og kode reviews højt, og vi hjælper hinanden med at løfte kodens kvalitet. Vi har et tæt samarbejde med backend-udviklerne, UX’ere og forretningen, og vi har en holdning til, hvad god frontend er. Vi ønsker altid at udvikle vores stack, og måske kan du bidrage med erfaring inden for nogle af de områder, vi enten har i pipelinen eller på ønskesedlen, herunder fx TypeScript, Storybook, Swagger, microfrontends.

Erfaren og nysgerrig frontend-udvikler med solidt teknisk fundament

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse kombineret med ca. 1-3 års erfaring med at udvikle frontend-løsninger. Du har formentlig erfaring med følgende kompetenceområder:

  • Et eller flere moderne frameworks. Vi bruger Vue, men måske har du arbejdet med React, Angular eller lignende.
  • Semantisk markup, responsivt design og diverse styling frameworks.
  • CSS preprocessors.
  • Frontendtooling: webpack, vue-cli, npm osv.
  • Implementering af prototyper fra UX til solid kode.
  • Vektorgrafik, ikonfonte og et skarpt øje for det visuelle.

Vi arbejder systematisk med test ud fra princippet om, at al nyproduceret kode testdækkes. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med test, men vi hører også gerne fra dig, hvis du har interesse i at blive stærk indenfor dette område. På testsiden bruger vi Jest til unit test og Cypress til UI og E2E test.

Som person er du analytisk og struktureret. Du arbejder metodisk og løser dine opgaver med høj integritet. Du er nysgerrig og opsøgende på nye teknologier og ny viden, stiller undersøgende spørgsmål og er hurtig til at sætte dig ind i nye områder. Du trives i et miljø, hvor tempoet er højt samtidig med, at der skal leveres kvalitet. Vi arbejder i et agilt miljø efter scrum metoden, så det er vigtigt, at du er teamorienteret, og at du har lyst til at være en del af et stort hold, der har det sjovt og hele tiden lærer af og med hinanden. Endelig er du passioneret omkring dit arbejde, og du har en positiv indstilling til alle dine opgaver.

Medlemsejet virksomhed med rigtig godt omdømme

LB Forsikring er Danmarks 3. største privatforsikringsselskab, og vi er samtidig medlemsejede, hvilket præger alt vi gør. Vi har meget høj loyalitet og tilfredshed blandt vores medlemmer samt et virkelig godt omdømme – både som virksomhed og arbejdsplads.

Vi bor i et topmoderniseret domicil på Amerika Plads på Østerbro, mellem Østerport og Nordhavn tæt på tog og metro og anden offentlig transport.

Send os din ansøgning eller ring, hvis du vil vide mere

Hvis du synes, jobbet lyder spændende og ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Beinta Fjeldvig på tlf. 20 29 33 06 eller HR Konsulent Anne Marie Floor Kogsbøll på tlf. 31 42 35 58. Vi gør opmærksom på, at der anvendes test som del af rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 11-04-2021

Gem job

LB Forsikring
Publiceret: 25. marts 2021

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden