Fullstack-udviklere


”Sammen gør vi forsikring overflødig” er LB Forsikrings (nye) purpose – bl.a. i erkendelse af, at det egentlig aldrig har været vores formål at sælge forsikringer, men derimod at sikre vores medlemmer. Og vi mener, at vi på baggrund af nye banebrydende teknologier, data, spændende samarbejder med eksterne partnere og gode idéer i fællesskab med vores medlemmer i fremtiden kan forhindre, at skaderne overhovedet sker. Og som medlemsejet virksomhed tror vi på, at vi har det bedste fundament for at gøre vores purpose til virkelighed.

Som Fullstack-udvikler hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

Vi styrker vores Digitale Medlems Platform

Som Fullstack-udvikler bliver du en del af en IT-organisation i stor udvikling. Stillingerne, som er nyoprettede, er placeret i afdelingen Digital Solutions, som har ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af vores websites og medlemsportal. Vi er organiseret i agile teams på tværs af organisationen, og udviklingen af løsningerne sker i tæt samarbejde med forretningen.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af følgende:

 • Design og implementering af nye features, herunder at skrive automatiseret test
 • Vedligeholdelse af den eksisterende løsning
 • Dokumentation og vidensdeling
 • Kode Review

Erfarne og nysgerrige udviklere med solidt teknisk fundament

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse kombineret med ca. 3-5 års erfaring med at udvikle større løsninger, som integreret til komplekse kernesystemer.

Din tekniske værktøjskasse skal være i orden, og du har viden om følgende teknologier:

 • C#
 • ASP.NET MVC
 • Entity Framework og MSSQL
 • WCF og REST services
 • HTML5 / CSS
 • JavaScript og gerne VueJS eller tilsvarende framework (Angular eller React)
 • Automatiseret test (Unit Test, Integrationstest osv.)
 • Kendskab til CMS-systemer (f.eks. Sitecore, EPI Server eller Umbraco)
 • Design Patterns og Best Practices inden for softwareudvikling
 • Azure DevOps og automatisering
 • Scrum og agile arbejdsmetoder

Som person er du analytisk og struktureret. Du arbejder metodisk og løser dine opgaver med høj integritet. Du er nysgerrig og opsøgende på nye teknologier og ny viden, stiller undersøgende spørgsmål og er hurtig til at sætte dig ind i nye områder. Du trives i et miljø, hvor tempoet er højt samtidig med, at der skal leveres kvalitet. Vi arbejder i et agilt miljø efter scrum metoden, så det er vigtigt, at du er teamorienteret, og at du har lyst til at være en del af et stort hold af udviklere, der har det sjovt og hele tiden lærer af og med hinanden. Endelig er du passioneret omkring dit arbejde, og du har en positiv indstilling til alle dine opgaver.

Medlemsejet virksomhed med rigtig godt omdømme

LB Forsikring er Danmarks 3. største privatforsikringsselskab, og vi er samtidig medlemsejede, hvilket præger alt vi gør. Vi har meget høj loyalitet og tilfredshed blandt vores medlemmer samt et virkelig godt omdømme – både som virksomhed og arbejdsplads.

Vi bor i et topmoderniseret domicil på Amerika Plads på Østerbro, mellem Østerport og Nordhavn tæt på tog og metro og anden offentlig transport.

Send os din ansøgning eller ring, hvis du vil vide mere

Hvis du synes, jobbet lyder spændende og ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Beinta Fjeldvig på tlf. 20 29 33 06 eller HR Konsulent Anne Marie Floor Kogsbøll på tlf. 31 42 35 58. Vi gør opmærksom på, at der anvendes test som del af rekrutteringsprocessen.

Vi afpublicerer stillingsopslaget, når vi har den rette mængde kandidater til ansøgerfeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

LB Forsikring
Publiceret: 26. marts 2021

Arbejdssted

Location København