Nytæn­ken­de Ap­pli­ca­tion Spe­ci­a­list med gode for­mid­lings­ev­ner


Brænder du for at optimere og udvikle brugen af relevante applikationer tæt på forretningen? Trives du med at være bindeled mellem IT og organisationen, og kan du formidle nødvendig viden og uddanne brugere i applikationerne på det helt rette niveau? Så kan det være, at du er vores ny Application Specialist, som får ansvaret for Office 365, SharePoint Online, Teams og andre tilhørende teknologier i Daka.

Daka Danmark A/S flytter i løbet af 2021 IT- og økonomiafdelingerne fra Ringsted til hovedkontoret i Hedensted, hvor de øvrige administrative og kommercielle funktioner allerede er placeret. Derfor søger vi nu en række nye kollegaer, som motiveres af sammen at sikre overlevering af opgaver samt skabe det nye IT- og økonomiteam med fokus på effektivitet, kvalitet og et stærkt samarbejde med den øvrige organisation.

Du kommer derfor til at deltage i en flytteproces, hvor du den første tid får mulighed for at stifte bekendtskab med en bred vifte af projektopgaver ifm. opbygning af nye afdelinger. Sideløbende arbejdes med forankring af processer og opbygning af samarbejdsrelationer til øvrige funktioner. Den rigtige profil vil derfor få mulighed for stor personlig og faglig udvikling og i høj grad være med til at påvirke arbejdsopgaver.

Du vil indgå i vores nyetablerede IT-afdeling i Hedensted og vil den første periode forventes at være i Ringsted nogle dage om ugen for at sikre overdragelse af opgaver.

Om jobbet

I vores team på 6 kollegaer og med reference til vores IT Manager bliver det din hovedopgave at drive udviklingen, primært inden for brugen af SharePoint Online, Teams og Office 365-paletten. Vi har netop implementeret nyt ERP-system (Dynamics 365 FOE), hvor der arbejdes på sammenhænge til Office 365, herunder Sharepoint Online. Derudover skal vores kvalitetssystem, IPW, integreres med SharePoint Online og Dynamics 365 FOE. Den samlede løsning er på nuværende tidspunkt ikke færdig, så du vil få rig mulighed for – i samarbejde med organisationen og dine kolleger i IT-afdelingen – at definere, hvordan vi skal anvende SharePoint Online/Office 365, herunder at undersøge og afdække muligheder med Office 365-apps.

Derudover vil dine primære opgaver være:

 • Omsætte forretningens krav og ønsker til løsninger, evt. i samarbejde med eksterne specialister
 • Udføre udviklingsopgaver relateret til Office 365/SharePoint Online og Teams
 • Administrere og varetage governance af Microsoft 365 og SharePoint Online
 • Vejlede ledelsen i Daka vedr. ibrugtagning af tjenester
 • Være IT-afdelingens formidler og kommunikator til resten af organisationen
 • Udarbejde adoptionsplaner og gennemføre rollebaseret adoption af tjenester relateret til ”modern workplace”
 • Migrere fileshare til SharePoint Online
 • Undervise kolleger, brugere og beslutningstagere
 • Supportere brugere samt udarbejde vejledninger
 • Deltage i projekter vedr. Compliance/GDPR/Awareness
 • Udbygge, vedligeholde og drifte intranet i SharePoint Online

Om dig

Som Application Specialist hos Daka er det vigtigt, at du er nytænkende og tør udfordre forretningen. Du er dygtig til at interagere og samarbejde med kollegaer på alle niveauer og formår at formidle svær applikationsteknisk viden til brugerne på rette niveau. Som kollega i Daka er du servicemindet, samarbejdsorienteret og ansvarsbevidst, og du formår at prioritere din hverdag på en struktureret og målrettet måde. Derudover forventer vi, at du:

 • Er uddannet datamatiker – eller har kvalifikationer på samme niveau
 • Er certificeret i Microsofts systemer – eller har kvalifikationer på samme niveau
 • Har min. 3 års erfaring inden for lignende stilling
 • Har min. 3 års erfaring med SharePoint Online og Office 365
 • Besidder gode kommunikative evner på dansk og engelsk (såvel mundtligt som skriftligt)
 • Kendskab til/viden om Visual Studio, PowerApps, IIS, XML, webservices og andre relaterede værktøjer/teknologier samt ShareGate og SG Apricot vil være en fordel
 • Desuden vil det være en fordel, hvis du er uddannet voksenunderviser eller har en instruktøruddannelse fra et anerkendt uddannelsessted.

Dit primære arbejdssted vil være på hovedkontoret i Hedensted, men du skal forvente arbejdsdage på alle vores lokationer, heriblandt Randers, Horsens og Løsning.

Om Daka

Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka Sarval A/S, Daka SecAnim A/S, Daka ecoMotion A/S og Daka ReFood A/S. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

Daka Denmark A/S er en del af den internationale SARIA-koncern og producerer kvalitetsingredienser til dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder også en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Dakas råvarebase består primært af animalske biprodukter og organiske restprodukter.

I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år. Læs mere på www.daka.dk

Vi tilbyder

Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid. Intet går til spilde, alt kan bruges - er vores filosofi. Fra dette udgangspunkt søger vi konstant at værdiforædle vores produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden.  Det vil sige, at kan en råvare bruges til foder, skal den genanvendes til foder. Kan den ikke blive til foder, er gødning det næstbedste. Og hvis gødning heller ikke er en mulighed, så er der masser af god energi i materialet – til 2. generationsbiodiesel, biogas og biobrændsel. Og helst energi til transportsektoren, idet dette er sværest at erstatte med andre grønne energiformer. Samlet set fortrænger Daka meget mere CO2, end vi bruger, og vi har et mål om at gøre det lidt bedre hver dag.

Et job hos Daka giver dig mulighed for at gøre en forskel i din hverdag. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig og tage ansvar, og vi værdsætter det selvstændige initiativ og drive. Daka er en virksomhed med lange, stolte traditioner fra den danske landbrugsindustri, samtidig med at vi kontinuerligt udvikler os inden for nye forretningsområder, ny teknologi og bæredygtighedsområdet. Som medarbejder hos Daka vil du derfor opleve et stærkt fundament, som hele tiden bevæger sig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Manager, Kennet Borch på telefon +45 76 74 51 11.

Ansøgningsfrist: 11. april 2021.

Gem job

Daka Denmark A/S
Publiceret: 26. marts 2021

Arbejdssted

Location Hedensted