Vil du være vores ka­ta­ly­sa­tor for au­to­ma­ti­se­ring af test i Forsvaret?


Vi har en nyoprettet stilling som Test Manager, hvor du får en central rolle med stor indflydelse på automatisering af testområdet.

Kan du omdanne din erfaring og viden til rammer og retningslinjer, med dine koordinationsevner, på tværs af vores organisation?

Om os

DeMars og KESDH afdelingen håndterer IT der er outsourcet. Afdelingen er i gang med en transformation, som skal sikre en mere agil og smidig udvikling og drift. Her er udvikling og optimering af testområdet en naturlig del af rejsen. Afdelingen består af stærke og nysgerrige specialister og generalister inden for SAP og IT.

I afdelingen får du en leder som lægger vægt på ”frihed under ansvar”, åbenhed og tillid til dig som ekspert på området. Der er en åben og uformel stemning med høj fokus på faglighed og udvikling.

”Vi værdsætter, at vores medarbejdere er hele mennesker med et liv uden for kontoret”, fortæller din kommende leder, Timo.

Vi er seks engagerede kollegaer med forskellige baggrunde, som netop sikrer udvikling og god sparring i afdelingen.

Om stillingen

”Der er altid god energi på projekterne, og man kommer i tæt kontakt med både slutbrugere, projektteamet, ledelsen, udviklere og afdelingens andre kollegaer i rollen som Test Manager. Det faglige indhold og de gode sociale fællesskaber gør, at man går glad til og fra arbejde hver dag”, siger Anja, en af dine nye kollegaer.

I stillingen som Test Manager får du ansvaret for at planlægge, koordinere og gennemføre testforløb med fokus på SAP-projekter. Du lykkedes ved at etablere stærke samarbejdsrelationer til eksterne samarbejdspartnere, repræsentanter for styrelser i hele koncernen, så dine testforløb gennemføres planmæssigt og med høj kvalitet for både IT og forretningen.

Du kommer samtidig til at varetage ledelsesrapportering af dine testforløb, således at der sikres de rette godkendelser.

Da afdelingen er i gang med en større omlægning og optimering af processer, vil du også aktivt indgå i arbejdet med opdatering, optimering og kvalitetssikring af vores testhåndbog i overensstemmelse md ISTQB-standarden.

Du skal samtidig indgå i en koordinerende og rådgivende rolle omkring vores testsoftware og du skal også være klar på at uddanne deltagerne i testforløbene i anvendelse af testsoftware og processerne for test.

Om dig

Du har en længere videregående uddannelse, som understøtter dig i analyser, planlægning og skriftlighed. Men det vigtigste for os er at du kommer med den rette erfaring og dokumenterede kompetencer inden for Test Management.

Du har lyst til at skabe tætte samarbejdsrelationer uden for afdelingen og du er en god kommunikator, som kan sikre den forretningsvendte uddannelse og dialog i forbindelse med testforløbene.

Du indgår positivt i arbejdet med forandringer, og har erfaring med at opdatere processer og dokumentation.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende relevant overenskomst.

Der vil være mulighed for at forhandle tillæg, afhængig af dine kvalifikationer, i forbindelse med ansættelsen. Dertil kommer der en arbejdsgiverfinansierede pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning

Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos sektionschef Timo Jensen på telefon 41 32 49 82. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Annette Karlsen på telefon 32 66 51 49 eller fps-ba-bs209@mil.dk.

Ansøgningsfristen er 25. april 2021. Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning i dag. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Kapacitetsansvarlig Koncern IT

Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk.

Gem job

Forsvaret
Publiceret: 26. marts 2021

Arbejdssted

Location Hvidovre