Payroll/HR Assistant i SDC - Bar­selsvi­ka­ri­at


Vil du være med til at skabe værdi og sikre, at dagligdagen for vores forretning kører smidigt og professionelt på operationelt niveau?

Human Resources og herunder lønadministration, er et vigtigt element i vores fortsatte udvikling af SDC og vores medarbejdere. Vi søger nu en barselsvikar, som i perioden 1. maj 2021 – 31. august 2022, vil være med til at gøre en forskel for vores forretning og medarbejdere.

Vær med til at skabe værdi

Du bliver en del af vores HR-team, hvor vi hver især har ansvar for kerneområder, som løn, rekruttering, udvikling, administration mv., og sammen dækker vi hele HR-paletten. Vi er 7 medarbejdere, 6 i Danmark og 1 i Polen, og du vil indgå i teamet på operationelt niveau. Tonen er uformel og vi hjælper hinanden. Vi sætter dig godt ind i opgaverne, så du hurtigt kan være selvkørende.

Dine arbejdsopgaver

I stillingen som Payroll/HR Assistant, bidrager du med at sikre den bedste kvalitative medarbejder- og lønadministration, i tæt samarbejde med vores lønansvarlige og resten af HR Teamet. Arbejdsopgaverne spænder bredt og du vil både have en række primære opgaver samt løbende ad hoc-opgaver.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Supportere Payroll, herunder datahåndtering fra vores tidsregistreringssystem
 • Administration af medarbejdere på pensions- og forsikringsordninger
 • Søgning af refusioner
 • Registrering og kvalitetssikring af medarbejderstamdata
 • Håndtering af udenlandsk social afgift og skat
 • Administration af personalegoder (fx ferieboliger, skærmbriller, abonnementer)
 • Vedligeholde vejledninger og processer

Løbende ad hoc-opgaver vil fx være opdatering af Intranet, dataudtræk, dokumentbehandling og lignende administrative opgaver.

Lidt om dig

Af natur er du proaktiv og serviceminded. Dit fokus er at gøre tingene rigtigt og til tiden. Du formår at tage ansvar for dine opgaver fra start til slut. Det er en fordel, at du er åben overfor mange typer af opgaver. Desuden ser vi gerne, at du:

 • er struktureret med sans for detaljer, kvalitet og prioritering af opgaver
 • kan skelne mellem opgaver indenfor og udenfor kompetenceområde
 • kan bevare overblikket og holde fokus, også i spidsbelastningsperioder
 • er udadvendt i din kommunikationsform
 • er Team orienteret

Fagligt har du flair for IT, er superbruger i Office365 og gerne erfaring med andre systemer (fx. AX, ServiceNow, Promark, Visma Payroll, HR-system). Du kommunikerer på Dansk og Engelsk på professionelt niveau, både i skrift og tale.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen som Payroll/HR Assistant og SDC, er du velkommen til at kontakte Lone Dahl Bilstrup på mobil +45 2674 1623. Vi ser frem til at modtage din korte motiverede ansøgning med CV snarest muligt. Der vil løbende blive holdt samtaler.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 15. april 2021.

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 26. marts 2021

Arbejdssted

Location Ballerup