InRiver developer


Vil du være del af en spændende udvikling i detail som del af Magasins IT turn around?

Hej, jeg er Head of IT Development og jeg leder efter endnu en kollega til vores team af udviklere med erfaring i PIM, gerne InRiver. Vi er pt. i gang med et større IT turn around og som del af dette integrerer vi mange nye systemer, herunder InRiver.

Teamets ambitioner

Vi har en passion for at skabe en god IT-arkitektur med bæredygtige integrationer og systemopdateringer, der støtter op om vores vision for at skabe et inspirerende shoppingunivers for vores 46,5 millioner årlige kunder. I IT er vi både en supportfunktion for forretningen og strategien og en vigtig nøglespiller i at udvikle og optimere vores systemer, så vi kan drive en travl og konkurrencedygtig hverdag. Som udvikler i Salesforce Commerce Cloud vil du blive en del af et passioneret udviklerteam, præget af energi, humor og lyst til at skabe gode resultater.

En kollega fortæller:

Working in Magasin is an amazing experience. It allows me to perform my technical skills, participate in decision-making processes and at the same time accommodates full support in the team. It gives me the feeling that I am a part of a big family and there is always a place to grow as a professional.” Software Developer in Magasin.

Skal det være dig?

Stillingen er fuldtid på 37 timer om ugen med kontor på Kongens Nytorv i centrum af København, men vi er åbne for en remote ansættelse så længe vi er i lock down forårsaget af Covid-19.

Vi leder efter en kollega, der:

  • Er interesseret i at være del af et stort og spændende IT turn around med mange nye processer, nye systemer og nye kolleger.
  • Er interesseret i at arbejde med e-commerce i en af Damarks mest kendte detailforretninger.
  • Har viden og erfaring inden for e-commerce.
  • Har erfaring med InRiver, alternativt andet PIM-system.
  • Har arbejdet med APIs og systemintegration.
  • Erfaring med .NET library og C#-udvikling.
  • En solid forståelse for udviklingsmønstre.
  • Erfaring med Azure.
  • Erfaring med Service Fabric.
  • Gode engelskkundskaber mundtligt og skriftligt, da vi er en multinational afdeling.

Magasin som arbejdsplads

Jeg har et meget alsidigt team bestående af forskellige aldre og nationaliteter. Det giver os nogle gode perspektiver i vores arbejde og hjælper os til at løse vores projekter på den bedst mulige måde. Mit fokus er på processen, og jeg forventer, at du tager ansvar for dine egne opgaver, men du kan altid spørge om hjælp og sparring efter behov. Jeg ser meget frem til at modtage din ansøgning. Vi leder efter en udvikler nu, og vi vil derfor løbende invitere ind til samtale.

Bedste hilsner,

Anton Grankin

Head of IT development

Gem job

Magasin
Publiceret: 29. marts 2021

Arbejdssted

Location København