Head of UX and Design


Vil du stå i spidsen for et talentfuldt designteam og sætte retningen for UX og design i ét af Danmarks bedste softwarehuse? Kan du løse komplekse udfordringer med UX, strategisk design og brugerdrevet innovation samt drive teamets faglighed til det højeste niveau? Så kom og indtag en afgørende rolle for fremtidens design i Mjølner.

Hør to af Mjølners User Experience konsulenter fortælle om rollen og afdelingen her

Design i Mjølner

User Experience og digital design har været spydspids i Mjølners leverancer i mere end 20 år og er en indgroet del af forretningen. Du får i denne stilling  ansvaret for at lede Mjølners designteam bestående af  10 yderst kompetente UX’ere og digitale designere. Erfaringen spænder bredt, fra studentermedhjælper til +20 års erfaring, og vi dækker mange forskellige opgaver bl.a. facilitering af designprocesser, workshops, user research, interaktionsdesign og user testing. Vi arbejder inden for en bred vifte af forretningsdomæner såsom energi, detail og sundhed.

Som Head of UX and Design er dine to vigtigste roller:

Lederen, der sætter retningen for UX- og UI-fagligheden i Mjølner. Det bliver også dit ansvar at promovere vores kompetente team af UX-konsulenter og digitale designere, både internt i Mjølner og ude hos kunderne. Du skal sørge for, at vores team holder det høje niveau gennem ledelse, sparring og uddannelse. Du vil stå i spidsen for at drive innovationen i afdelingen, såvel som hos kunderne, samt yde rådgivning til vores mange spændende kunder med digitaliseringsløsninger. Derudover har du det fulde personaleansvar for teamet, og har derfor ansvaret for ansættelser til dit team, ressourceallokering til projekt- og konsulentopgaver, samt deltage i tilbudsskrivning.

Senior UX-konsulent, som hjælper kunden med deres digitale strategi. Du formår at sætte dig ind i vores kunders forretning, og du er 100-meter mester i innovationsprocesser. Du formår at planlægge og facilitere workshops, og du er i stand til at kommunikere dine findings og argumentere for dine designvalg på samtlige ledelsesniveauer. Du vil komme til at arbejde i mange forskellige domæner og brancher. Du kombinerer input fra kunden og kundens brugere og oversætter dem til intuitive og innovative løsninger i tæt samarbejde med arkitekter, udviklere og digitale designere.

Dine kvalifikationer

Du kommer med værktøjskassen til at fungere som senior UX-konsulent og gerne med ledelseserfaring. Vi forestiller os, at du kan lede mennesker og bidrage til den gode holdånd, være frontløber for fagligheden og har stærke kompetencer indenfor innovationsprocesser, workshops, strategisk- og interaktionsdesign m.m.

Hvad kan Mjølner tilbyde dig?

Du får frihed under ansvar til selv at træffe beslutninger, og vi stoler på at du med din erfaring ved hvad der skal til for at opnå succes. Samtidig vil du have en leder, som sikrer din fortsatte udvikling. Derudover kan du sparre med de andre ledere i virksomheden, som alle hjælper hinanden via feedback og samarbejde.

Du får en arbejdsuge på 37 timer, og vi tilbyder dig flekstid, så du har plads til familie, afslapning og fritid når det passer dig. Det er vigtigt for Mjølner at medarbejderne har en god balance mellem arbejde og fritid, så flekstiden vægter vi højt.           

Som arbejdsplads tilbyder vi kompetente, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af opgaver og afdelinger og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi har et fest-, fredagsbar-, sport-, film- og kulturudvalg, som finder på sjove arrangementer for os året rundt. Vi holder fx temafester, filmaftener i vores egen biograf, brætspilscafé, tager i teater og på travbanen og deltager i motions- og cykelløb. Er du til mere sport, har vi vores eget fitnessrum som mange kollegaer benytter sig af før, midt på eller efter arbejdsdagen.

Vi er gentagne gange blevet kåret som en af Danmarks allerbedste it-arbejdspladser.

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil.

Interesseret?

Så send din ansøgning og CV via 'Søg jobbet her'-knappen til højre på denne side. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Martin Lyngsø Rea, Head of Delivery: mlr@mjolner.dk.

Vi glæder os til at få dig med på holdet! 

Stillingstype: Head of UX and Design

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Aarhus N

Martin Lyngsø Rea
Head of Delivery
mlr@mjolner.dk
+45 41 39 85 88

Gem job

Mjølner Informatics A/S
Publiceret: 29. marts 2021

Arbejdssted

Location Aarhus