Pro­jek­tas­si­stent med flair for tal, rap­por­te­ring og pro­ces­ud­vik­ling


Vi søger en ny kollega til vores projektlederteam, der kan være med til at skabe overblik og kan lide at have mange bolde i luften. Du bliver en del af projektkontoret hvor du sammen med vores to projektledere skal sørge for at holde projekterne på sporet. Du har flair for kontakten til kunder og lyst til at lede interne projekter.

Move Innovation koncernen består af en projektafdeling og en produktionsafdeling. Vi er i alt 25+ ansatte heraf 20 ingeniører i organisationen som ligger i Søborg.

I projektafdelingen brænder vi for at skabe innovative produkter

Vi arbejder som konsulenter og har siden 2009 skabt mange nye produkter og løsninger for vores kunder, som spænder fra iværksættere til nogle af de største danske industrikoncerner. Vi arbejder i teams på hvert projekt fra vores lokaler i Søborg. Vi tager kunderne i hånden og står inde for de løsninger, vi udvikler sammen med dem.

Projektafdelingen er indrettet med værksted og laboratorium, hvor vores hardwareingeniører laver prototyperne og samler dem. I vores produktionshal samler vi 0-serier, samt efterfølgende produktions batch, nogle produkter leveres direkte til det globale marked. Du vil således bidrage til Move Innovations udvikling af apparater og digitale løsninger. Vi er meget passionerede omkring vores fag, og samarbejder med kunder, der ligeledes brænder for deres fag og ideer.

Arbejdet

I forbindelse med projekterne får du en central rolle, hvor du bl.a. får ansvar for

 • Opfølgning på projektbudgetter og planer sammen med projektlederne
 • Hver måned at udfærdige rapportering til kunderne i Excel og Power Point
 • Koordinering og udførsel af ad hoc-opgaver internt og eksternt
 • Sammen med resten af organisationen at definere og efterfølgende implementere interne processer i organisationen
 • Præge og drifte vores interne projektsystemer Jira, Wrike og intranet
 • Kommunikation til kunderne med f.eks. rapportering

Dig

Vi har behov for en engageret, struktureret og omhyggelig person som har lyst til at assistere vores projektledere og organisationen ved behov, og få ansvar for egne opgaver.

 • Du er serviceminded og har flair for IT-systemer
 • Du er superbruger i Excel og Power Point
 • Du synes det er spændende at bidrage til koordineringen af tekniske projekter
 • Du har flair for tal og kan forholde dig til dem ifht rapportering til kunden
 • Du sætter en ære i at levere høj kvalitet, er omhyggelig og detaljeorienteret
 • Du har selvtillid og er vedholdende
 • Du trives i en flad organisation, hvor man rykker som et team
 • Du taler og skriver dansk og engelsk
 • Du har en mellemlang uddannelse

Vi tilbyder et virkelig godt kollegialt miljø i Move koncernen

Vi er i alt 25+ ansatte heraf 20 ingeniører i organisationen som ligger i Søborg. Begge afdelinger bor i lokaler som er specielt indrettet til os, men vi arbejder og tænker som et selskab og en enhed.

Vi har et virkelig godt kollegialt miljø, hvor flere dyrker sport sammen og foruden fredagsmorgenmad og fredagsøl i køkkenet, tages der initiativ til at gå ud og spise, gå til Ølfestival  og i flere år har vi stillet med hold til DHL-stafetten. Pga. Covid-19 holdt vi i år visuelt bankospil i stedet for vores traditionelle julefrokost.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, frokost i en kantine med sund og varieret kost og frugtordning. Du får mulighed for at indgå i vores pensionsordning og sundhedsforsikring, men det er frivilligt. Stillingen er fast og på fuldtid. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte COO Jacob Hesselballe på 40 95 68 94 eller Tina Rithamer på 23 23 91 77. Du bedes sende din ansøgning via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.


Om virksomheden

Move Innovation ApS er et ambitiøst udviklingshus som udvikler og producerer løsninger med IoT Edge, AI, apps, dashboards, samt embedded soft- og hardware og matematik til kunder i flere sektorer og brancher. Produktions-industrien og medicoindustrien fylder meget i vores portefølje. Vi er et blandet team af dynamiske, dygtige unge og erfarne ingeniører, som dedikeret arbejder med udvikling af produkter med fokus på elektronik, apparater og løsninger. Vi har udviklet en proces, hvor vi tager startups og innovationsselskaber i hånden, udvikler deres ideer og hjælper med at få produkterne på markedet. Siden 2009 har vi udviklet mere end 80 projekter for kunder, med elektroniske produkter som resultat. Produkter der i dag anvendes over hele verden, lige fra ørkenbyer til verdens metropoler.

www.moveinnovation.dk

Gem job

Move Innovation ApS
Publiceret: 26. maj 2021

Arbejdssted

Location Søborg