Pro­jekt­ko­or­di­na­tor med interesse for udvikling af apparater og tekniske løsninger


Vi søger en ny kollega til vores projektlederteam, der kan være med til at skabe overblik og kan lide at have mange bolde i luften. Du bliver en del af projektkontoret, hvor du sammen med vores to projektledere skal sørge for at holde projekterne på sporet. Du har flair for kontakten til kunder og har måske på den lange bane lyst til at lede både interne og eksterne udviklingsprojekter.

Move Innovation koncernen består af en Projekt-afdeling og en Produktionsafdeling. Vi er i alt 25+ ansatte heraf 20 ingeniører i organisationen, som ligger i Søborg.

I projektafdelingen brænder vi for at skabe innovative produkter

Vi arbejder som konsulenter og har siden 2009 skabt mange nye produkter og løsninger for vores kunder, som spænder fra iværksættere til nogle af de største danske industrikoncerner. Vi arbejder i projektteams for vores kunder fra vores lokaler i Søborg. Vi tager kunderne i hånden og står inde for de løsninger, vi udvikler sammen med dem.

Projektafdelingen er indrettet med værksted og laboratorium, hvor vores hardwareingeniører laver prototyperne og samler dem. I vores produktionshal samler vi 0-serier, samt efterfølgende produktions batches, der leveres direkte til det globale marked.  Du kommer således med i projekter fra den spæde idé til det færdige produkt, eller delmængder heraf. I dag laver vi bl.a. globale industrielle IoT-løsninger som udvikles og styres fra Søborg. Vi er selv meget passionerede omkring vores fag, og samarbejder med passionerede kunder, der ligeledes brænder for deres fag og ideer.

Arbejdet

I forbindelse med projekterne får du en central rolle, hvor du bl.a. får ansvar for

 • Kommunikation til kunderne med f.eks. rapportering.
 • Generel koordinering af opgaver internt og eksternt
 • Support til ingeniørerne
 • Sammen med resten af projektkontoret at definere og efterfølgende implementere interne processer i organisationen.
 • Præge og drifte vores interne projekt systemer Jira og Wrike.

Når det giver mening, vil du også deltage i projekterne med flere forskellige opgaver afhængigt af din baggrund. Det kunne f.eks. være:

 • Planlægge, afholde og analysere workshops, f.eks. i forbindelse med scoping af projekter
 • Udarbejde brugermanualer og quickguides
 • Udarbejde og udføre testplaner sammen med vores R&D Ingeniører og kunder
 • Sikre brugerinddragelse og indsamling af viden gennem projekterne, f.eks. gennem interviews eller observationer

Dig

Vi har behov for en energisk, engageret, struktureret og omhyggelig person som brænder for innovation og har lyst til at assistere vores projektledere og organisationen ved behov, og få ansvar for egne opgaver.

 • Du synes det er spændende at bidrage til koordineringen af projekter, hvor der indgår flere ingeniørdiscipliner, så som software, elektronik og mekanik.  
 • Du har forståelse for og øje for kunden og den værdi vi skaber sammen med dem.
 • Du sætter en ære i at levere høj kvalitet og er omhyggelig, når du rapporterer
 • Du er omhyggelig og evner at gå i detaljen.
 • Du har selvtillid og gennemslagskraft
 • Du er empatisk og således god til at aflæse både kunder og kollegaer
 • Du trives i en flad organisation, hvor man rykker som et team.
 • Du kan lide at være på
 • Du taler og skriver dansk og engelsk på professionelt niveau
 • Du har en mellemlang teknisk uddannelse

Vi tilbyder et virkelig godt kollegialt miljø i Move-koncernen

Vi er i alt 25+ ansatte heraf 20 ingeniører i organisationen som ligger i Søborg. Begge afdelinger bor i lokaler som er specielt indrettet til os, men vi arbejder og tænker som et selskab og en enhed.

Vi har et virkelig godt kollegialt miljø, hvor flere dyrker sport sammen og foruden fredagsmorgenmad og fredagsøl i køkkenet, tages der initiativ til at gå ud og spise, gå til Ølfestival, sommerfest hvor familien er inviteret med, og i flere år har vi stillet med hold til DHL-stafetten. Pga. Covid-19 holdt vi i år visuelt bankospil i stedet for vores traditionelle julefrokost.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, frokost i en kantine med sund og varieret kost og frugtordning. Du får mulighed for at indgå i vores pensionsordning og sundhedsforsikring, men det er frivilligt.  Stillingen er fast og på fuldtid. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte COO Jacob Hesselballe på 40 95 68 94 eller Tina Rithamer på 23 23 91 77. Du bedes sende din ansøgning via "søg jobbet her."

Om virksomheden

Move Innovation ApS er et ambitiøst udviklingshus som udvikler og producerer løsninger med IoT Edge, AI, apps, dashboards, samt embedded soft- og hardware og matematik til kunder i flere sektorer og brancher. Produktions-industrien og medicoindustrien fylder meget i vores portefølje. Vi er et blandet team af dynamiske, dygtige unge og erfarne ingeniører, som dedikeret arbejder med udvikling af produkter med fokus på elektronik, apparater og løsninger. Vi har udviklet en proces, hvor vi tager startups og innovationsselskaber i hånden, udvikler deres ideer og hjælper med at få produkterne på markedet. Siden 2009 har vi udviklet mere end 80 projekter for kunder, med elektroniske produkter som resultat. Produkter der i dag anvendes over hele verden, lige fra ørkenbyer til verdens metropoler.

www.moveinnovation.dk

Gem job

Move Innovation ApS
Publiceret: 29. marts 2021

Arbejdssted

Location Søborg