Scrum Master til Bolig- og Ejen­doms­ve­jviser


Brænder du for at udvikle squadet ved hjælp af agile metoder? Er du god til at bringe alles kompetencer i spil, så de yder deres bedste? Og er du en stærk formidler af agile metodikker? Så er du måske vores nye Scrum Master.

Vi søger en kompetent Scrum Master til Bolig- og Ejendomsvejviser i Silkeborg, hvor vi arbejder på at udvikle bankens kunde- og rådgivervendte it-værktøjer indenfor bolig- og ejendomsfinansiering. Det er et fokusområde i Jyske Bank, og derfor søger vi en Scrum Master, der på fuld tid kan understøtte, at vi effektivt kan udvikle fremtidens løsninger til rådgivning af vores kunder.

Bolig- og Ejendomsvejviser er del af Forretningskoncepter, som er Jyske Banks udviklingsorganisation. Vi er godt i gang med en stor agil transformation, fordi vi ønsker at fremme beslutningskraft, tæt samarbejde og høj grad af empowerment i det enkelte squad. Dette med henblik på bedre at kunne imødekomme kundernes behov og forventninger, som ændrer sig hurtigt og konstant i takt med at verden bliver mere digital og forbundet.

Om jobbet

Du vil blive en del af to squads i Bolig- og Ejendomsvejviser, hvor du som Scrum Master skal sikre, at processerne fungerer effektivt gennem løbende justeringer og tilpasninger til processen. Der er en stærk faglig kultur i begge squads, og du vil være det faglige fyrtårn i det agile mindset. Du er lyttende, er god til at skabe relationer og tager naturligt afsæt i Servant Leadership. Du har desuden en stærk forankring i Scrum-frameworket og du evner, for at få succes, at balancere og introducere de agile praktikker i balance med det agile modenhedsniveau.

De to squads har primært tilhør i Silkeborg og består tilsammen af en Product Owner, 7 it-udviklere, 10 forretningsudviklere, hvoraf 3 sidder i Lyngby, og dig som Scrum Master. Begge squads arbejder tæt sammen med en række primære stakeholders i Jyske Banks udviklingsorganisation og forretning.

For at sikre alignment og faglig sparring med Jyske Banks øvrige Scrum Masters vil du indgå i et chapter, der har fokus på kompetenceudvikling indenfor området. Derudover findes der et Scrum Master guild på tværs af udviklingsorganisationen.

Om Tribe Ejendom

Du bliver en del af Tribe Ejendom, som har ansvaret for koncernens set-up til bolig- og ejendomsfinansiering, samt de tilknyttede rådgiver- og selvbetjeningsløsninger og processer. Det omfatter bl.a. sikring af sammenhængende effektivitet i koncernen fra kundens første overvejelser om finansiering af en bolig- eller erhvervsejendom til finansieringen er bogført, og sagen er afsluttet. Det uanset om kunden betjenes af en rådgiver i banken, eller om kunden betjener sig selv via koncernens selvbetjeningsløsninger.

Tribet består af i alt 2 udviklingssquads i Silkeborg og 5 squads i Lyngby, og er kendt for meget høj faglighed, store ambitioner og et godt arbejdsklima.

Om dig og din profil

Vi forventer, at du har flere af følgende kompetencer:

  • Du har ledelseserfaring og baserer din ledelsesstil på Servant Leadership
  • Du har erfaring som Scrum Master og/eller Agil Coach
  • Du har relevante certificeringer inden for Agile og Scrum samt relevant uddannelse på HD eller kandidatniveau
  • Du har en stor social intelligens og motiveres af at arbejde med mennesker
  • Du kan få ”ting til at ske” – med fokus både på leverancer og det gode arbejdsmiljø
  • Du er åben for sparring og feedback via relevante netværk
  • Du kan videreudvikle squads og arbejde med agile praktikker og Scrum i balance med det agile udviklingsniveau
  • Du er ambitiøs, kan arbejde selvstændigt og trives med stor frihedsgrad under ansvar
  • Du har et godt humør, masser af gå-på mod og gode samarbejdsevner
  • Du trives i et uhøjtideligt miljø med et højt aktivitetsniveau

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 21/4, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Senior HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning.

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 29 March 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg