Developer

 

Vil du være vores Developer?

I Vordingborg Køkkenet er vi godt i gang med at udvikle os, for at vi bedre kan imødekomme vores kunders stigende behov for digitale løsninger. Derfor har vi brug for din hjælp til at programmere innovative og spændende systemer både front- samt backend. 

En fleksibel hverdag i en kreativ afdeling

Som developer hos os vil du få ansvar for udviklingen og vedligeholdelsen af vores digitalisering. Dette indebærer bl.a. programmering af ny hjemmeside, app-udvikling, SQL og mange andre tiltag. Du skal altså være med til at udvikle på vores nuværende digitale situation, hvori der ligger et stort, men spændende arbejde forude.

Du vil blive en del af vores marketingafdeling, som består af 7 kolleger og vores salgs- og marketingchef. Vi skal i fællesskab komme frem til kreative løsninger, som du skal implementere og eksekvere i vores eksisterende system, Drupal. Vi er en meget kreativ afdeling, så du skal være lyttende, tilhænger af ja-hatten og anse vores ideer som udfordringer i stedet for som problemer. Slutteligt er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og overholde en deadline.

Dine hovedopgaver vil være:

  • Programmering af nye systemer til front- og backend.
  • At rådgive os, dine kolleger, i valg af innovative løsninger.
  • Vedligeholdelse af systemerne.
  • Løbende udvikling/optimering af systemerne.

Hvad kan vi give dig?

Du vil få en central ansvarshavende rolle i hele vores digitaliseringsproces, idet du skal stå for alt det tekniske. Din hverdag bliver ved dit nye hæve/sænkebord på hovedkontoret i Vordingborg, i en munter og hjælpsom afdeling. Vi forventer derfor, at du bor maksimalt 30 minutters kørsel i bil herfra. Der vil være rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer, idet dine opgaver vil være meget forskellige.

Hvem er du?

  • Du er først og fremmest en dygtig programmør
  • Ekspert i Drupal / php / mysql
  • Har erfaring med web- og Cloud-teknologier
  • Har erfaring med SaaS-applikationer, da vi skal sørge for at betjene vores kunder på alle tider af døgnet, hvor end de befinder sig, samt være tilgængelige på den platform de nu anvender. På nuværende tidspunkt har vi vores Chatbot, som en digital hjælper, men vi ønsker at udvikle flere digitale hjælpemidler.
  • Har erfaring med integration mellem forretningssystemer, idet vi benytter forskellige systemer i vores dagligdag.

På det personlige niveau ønsker vi en kollega, som er ambitiøs, da det er vores ønske, at Vordingborg Køkkenet går hele vejen og er i front på den digitale forretningsforståelse!  Vi ser gerne, at du er fleksibel i dit arbejde, fordi det nogle gange skal gå stærk - Vi tænker hurtigt, og der skal handles hurtigt! Det er vigtigt, at du er analytisk og struktureret, idet at du skal være vores ledende interne rådgiver i vores digitaliseringsproces.

Vi har siden 1963 været stolt køkkenleverandør med det succesfulde koncept - Luksus alle har råd til. Vores 27 butikker er fordelt i hele Danmark, og der er en tæt reference mellem butikkerne og os på hovedkontoret, så der er ikke langt fra tanke til handling. Hos os får du et stærkt bagland, ca. 180 nye kolleger og al den kaffe du overhovedet kan drikke.

Vil du være med til at udvikle på Vordingborg Køkkenets digitale fremtid?

Vi indkalder løbende til samtale, og vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Vordingborg Køkkenet
Publiceret: 30. marts 2021

Arbejdssted

Location Vordingborg