Microsoft Office 365-konsulent

Er du god til at ”forstå” kundernes forretning og deres behov, og omsætte din forståelse til en løsning, som giver værdi for kunden?

Hvis du kan svare ja til det, er du måske vores næste Business Services Konsulent.

Som Business Services Konsulent i netIP bliver din primære opgave at løse opgaver indenfor digitalisering og effektivisering via office 365-platformen.

Du har en uddannelse som datamatiker eller tilsvarende og har oparbejdet erfaring med Office 365, Sharepoint, Power Automate og PowerApps. Du er vant til at arbejde som konsulent og forstår vigtigheden af en god kunderelation.

Du har en god forretningsforståelse og er god til at sætte dig ind i kundernes problemstillinger, og du motiveres af at gøre en forskel for kunderne ved at skabe gennemarbejdede og fremtidssikrede løsninger.

Du er dygtig til at kommunikere og formår at skabe en tæt, loyal og værdiskabende dialog med kunderne.

Du arbejder selvstændigt, struktureret og proaktivt og kan tilrettelægge din egen hverdag og levere ydelser af høj kvalitet.

Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar der matcher dine kompetencer og ambitioner samt mulighed for både personlig og professionel udvikling.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk virksomhedskultur, og du kan frit vælge, hvilket af vore 6 kontorer i Jylland, der skal være din primære hjemmebane – du må dog regne med, at du af og til skal møde ind på et af vore andre kontorer.

Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi tilbyder en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

I netIP har vi fokus på det hele menneske. Dermed forstår vi vigtigheden af, at trivsel gælder for såvel arbejds- som privatlivet. Derfor har vi etableret netIP familyCARE, en fond som støtter dig og familien, hvis I skulle havne i en vanskelig situation.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse Thomas Bech (Sensu) på +45 2289 8976, Tina Lindbæk (Teknisk Leder, netIP Herning) på +45 7874 3801 eller Berit Møller (HR-ansvarlig, netIP) på +45 8219 4494.

Gem job

Sensu A/S søger for netIP
Publiceret: 30. marts 2021

Arbejdssted

Location Thisted, Herning, Holstebro, Aalborg, Aarhus, eller Viborg