Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Digital Event Manager


Har du stærke kommunikative evner og et køligt overblik? Så er det dig, som Computerworld leder efter som Digital Event Manager.

Siden Corona-epidemien ramte Danmark, har vi omlagt vores event-forretning til at være udelukkende digital. Sidste år afholdt vi 70 digitale events i samarbejde med markante keynotes, kommercielle partnere og professionelle værter.

Vi har derfor et af Danmarks stærkeste brands, når det gælder om at kommunikere med og til professionelle it-brugere. Som Digital Event Manager, bliver det din opgave at fastholde og udbygge den position - også efter Corona.

Computerworld events er en del af Computerworlds kommercielle afdeling og vores mål er at skabe spændende og vedkommende arrangementer for folk, der arbejder professionelt med it og digitalisering.

Vi samarbejder med nogle af verdens største brands inden for it, og det er derfor en fordel, hvis du interesserer dig for It og teknologi. Men først og fremmest lægger vi vægt på, at du er i stand til at sammensætte et relevant program for vores event-deltagere.

Med reference til vores salgsdirektør Maibritt Bryding, arbejder du i et team bestående af vores event manager, sælgere og koordinatorer. Vi lægger også vægt på, at du besidder et selvstændigt ’drive’ med at koordinere opgaver - og samarbejde - med husets øvrige afdelinger.

Som Digital Event Manager får du desuden mulighed for at sætte et solidt aftryk på et nyt, og centralt område for Computerworld. Vi har store ambitioner, arbejder hurtigt og elsker når folk får ideer og tager ansvar for dem.

Som Digital Event Manager forventer vi at du:

  • Følger med i nyhedsstrømmen, på LinkedIn og på Computerworld for at identificere og booke relevante og interessante keynotes til vores konferencer
  • Er bindeleddet mellem vores event-afdeling, redaktionen og kunderne
  • Er med til at planlægge vores event-kalender, hvilket vi gør i sprints minimum to gange om året.
  • Står for den praktiske afvikling af vores konferencer på en række forskellige digitale event-platforme
  • Er vores kvalitetsmæssige bagstopper. Hvilket også indebærer at du er ansvarlig for at få testet med vores talere inden vores arrangementer
  • Har en kommunikationsmæssig baggrund inden for f.eks. journalistik, marketing eller lignende.
  • Kan holde hovedet koldt, når det brænder og teknikken kikser
  • Har overblikket og kan jonglere flere ting samtidig
  • Kan koordinere taler indlæg med kunder og keynotes

Når verden igen åbner for vi kan afholde fysiske konferencer og hybrid events, forventer vi også du tager del ansvar for afholdelse og udvikling af disse.

Computerworld er et kendt it-mediehus. Ud over vores konferencer afholder vi også kurser, sælger online marketing, telemarketing og leads til it-branchen.

Som medarbejder i Computerworld får du fra dag ét masser af ansvar, og rig mulighed for at sætte dine kompetencer i spil.

Vi bor i Herlev med fri parkering, tæt på stationen og i lækre lokaler. Vi er en del af Jobindex- koncernen med i alt 300 medarbejdere.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR business partner Charlotte Hansen på 2539 2423. Send en kort ansøgning samt dit CV allerede i dag via nedenstående link, da vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson


HR Business Partner
Charlotte Hansen
Telefon+45 3832 3429

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for Computerworld
Publiceret: 28 April 2021

Arbejdssted

Location Herlev