IT-Support- og ser­vi­ce­me­d­ar­bej­der

Motiveres du af at arbejde med mennesker og teknologi, og trives du i et dynamisk miljø med et højt tempo? Vil du være med til at skabe fremdrift i en international virksomhed? Så er det dig, som Hamlet Protein leder efter!

Hos Hamlet Protein bliver du en del af en virksomhed, som er den førende producent af foderingredienser af høj kvalitet til smågrise, høns og kalve på verdensplan. Virksomhed og produktion er beliggende i Horsens samt Ohio, USA, hvor der produceres 24/7, 365 dage om året på fuldautomatiske produktionslinjer.

Hamlet søger dig som har lyst til at arbejde med teknologi og mennesker i en sund dansk virksomhed med en stærk global tilstedeværelse. Ambitionerne hos Hamlet er høje, og der er gang i en transformation, hvorfor de ønsker at tilføje yderligere kræfter til teamet.

Du har:

 • 3+ års erhvervserfaring med IT-Service og support
 • Kendskab til IT-drift og sikkerhed
 • Kendskab til HP og Cisco-netværk
 • Det er en fordel hvis du har en relevant IT-uddannelse

Vigtigst af alt er det dog, at du har en nysgerrig indstilling og gerne vil lære nye ting, samt at du besidder forståelse for vigtigheden af at supportere dine kolleger. Du er kvalitetsbevidst og står gerne på mål for dine holdninger samtidig med, at du er lyttende og forstående overfor andres. Der ud over kommunikerer du flydende, i skrift og tale, på både dansk og engelsk.

Dine opgaver:

I en varierende og udfordrende hverdag, vil dit fokus være delt mellem support og drift samt projekter i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet og på tværs af virksomheden.

Derudover ville det være:

 • At løse de supportopgaver, som kommer ind via helpdesk
 • Opsætning af nye printere og Pc'er samt opgradering af eksisterende
 • Drift og administration af O365 og Azure-platform
 • Udarbejdelse af brugervejledningen i forbindelse med opgraderinger
 • Indkøb og support af IT-udstyr og mobiltelefoner
 • Vedligeholde AD
 • Ad hoc-opgaver som fx netværksopsætning og support af AV-udstyr

Hamlet er en uformel virksomhed med plads til initiativ og nysgerrighed, og din kontaktflade vil være stor – det er derfor vigtig at du kan lide at komme i kontakt med mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag.

Venskabeligt arbejdsmiljø og godt samarbejde

Hamlet Protein:

“Vi søger en ny kollega, som er proaktiv, humørfyldt, fleksibel og god til at samarbejde. Du kan arbejde selvstændigt, er omhyggelig med dit arbejde og sætter en ære i dets udførelse, hvilket også betyder, at du følger dine opgaver helt til dørs. Dit arbejde er afgørende for, at dine kollegers arbejde kører på skinner, så service skal være en second nature for dig.”

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Recruit IT ApS søger for Hamlet Protein
Publiceret: 16. april 2021

Arbejdssted

Location Horsens