Vi søger dygtige kon­su­len­ter til vores Financial Services - risk & com­pli­an­ce team


Bliv en del af vores team

Som konsulent i vores Risk & Regulation team er du med til at rådgive og assistere kunder med at sikre, at de har en effektiv risikostyring og navigerer inden for rammerne af lov- og sektorkrav.

Du vil få lov at hjælpe vores kunder med at modne og udvikle deres tilgang til og arbejde med risikostyring og compliance, oftest sammen med et team af PA-konsulenter.

Dine opgaver kan bl.a. være følgende:

  • Hjælpe vores kunder med at være på forkant med at identificere nye risici og vurdere, hvordan deres forretningsmodeller påvirkes af ny regulering
  • Hjælpe med indsigt i, hvordan nye teknologier kan påvirke eksisterende forretningsmodeller og risici
  • Udvikle et effektivt kontrolmiljø og hjælpe med at vurdere modenhedsniveauet
  • Designe og implementere risiko-og compliance governance-strukturer, rammeværker, politikker, guidelines og processer

Det er en vigtig del af vores gennemførelse af projekter, at vores kunder oplever, at et projekt er implementeret og forankret i organisationen.

Det, vi kigger efter

For at sikre, at vi har det bedste og mest kompetente team til at rådgive vores kunder, så er der flere parametre, der er vigtige for os i PA:

  • Du har et par års erfaring med risikostyring og/eller compliance – gerne fra et konsulenthus eller fra meget regulerede sektorer
  • Du har et kommercielt mindset og forstår de udfordringer og muligheder som vores kunder står overfor
  • Du drives af daglige udfordringer og et entreprenant miljø, og trives med at komme ud af din komfortzone og griber nye udfordringer med et smil
  • Du er en menneskekender, der forstår at ”læse rummet”og kan tale til alle niveauer i kundens organisation
  • Du drives af at arbejde i teams og arbejder samtidig selvstændigt
  • Du har en personlig gennemslagskraft og høj integritet.

Du er velkommen til at kontakte vores Talent Attraction-team, hvis du har nogle brændende spørgsmål. Du kontakter os på nordiccareers@paconsulting.com.

Du kan læse mere om PA Consulting på LinkedIn og på www.paconsulting.com. Vi interviewer relevante profiler løbende, så vent ikke for længe med at sende os din ansøgning.

Vi glæder os til at møde dig!

Om PA

Vi er mere end 2.600 specialister inden for consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. Vi arbejder globalt fra vores kontorer på tværs af Amerika, Europa og golfen.

Som medarbejder i Danmark bliver du en del af et team på ca. 160 konsulenter, der arbejder fra vores kontor i Nordhavn, og du kommer samtidig til at indgå i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi vægter udvikling og uddannelse højt, og du vil i løbet af din karriere i PA blive tilbudt kurser, der kan hjælpe med at udvikle netop dine kompetencer, så vi sammen kan levere de bedste resultater hos kunderne.

Bringing Ingenuity to Life.

Inclusion & Diversity

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.

Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

Hvis du skulle have spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen generelt, er du velkommen til kontakte os på nordiccareers@paconsulting.com.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 7. april 2021

Arbejdssted

Location København