Business In­tel­li­gen­ce udvikler


Brænder du for at omdanne data til indsigt og udvikle løsninger og rapporter med brug af de nyeste business intelligence-værktøjer? Vil du være med til at skabe innovative og værdiskabende løsninger, og løfte den måde vi udstiller og anvender data på?

Generelt om jobbet:

Til Alm. Brands Data Insight-afdeling søger vi en ambitiøs Business Intelligence udvikler, der kan hjælpe os med at løfte standarden for vores nye og eksisterende brugervendte data-, analyse- og rapporteringsløsninger.

Alm. Brand har stort fokus på anvendelse af data, og analyse, indsigter og anvendelse af data er afgørende for eksekvering af koncernens målsætning og strategi. Og der er i stigende grad brug for at kunne udstille data i nye løsninger, som brugere i forretningen også selv kan anvende til rapportering og analyse.

Baseret på Business Intelligence værktøjerne Power BI og Microsoft Analysis Services samt en solid og forretningsvendt dataplatform, som er på vej i cloud, har vi brug for en medarbejder, der kan udvikle nye værdiskabende rapporterings- og analyseløsninger. Disse løsninger skal i sidste ende understøtte forretningens behov for rapporter, dataanalyse og generelt lettere tilgængelig indsigt i data.

Du vil blive en del af Alm. Brands Data Insight-afdeling og kommer til at arbejde med udfordrende opgaver, i tæt samarbejde med kollegaer og eksterne partnere. Vi arbejder i agile og forretningsvendte teams på tværs af afdelinger og kompetencer med fokus på at skabe resultater ved at udnytte hinandens styrker og potentialer.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sparre med kollegaer omkring deres behov for rapportering og data til indsigt
 • Udvikle nye rapporterings- og analyseløsninger i Power BI og Microsoft Analysis Services
 • Bidrage med adoptionen af nye og eksisterende løsninger hos brugerne
 • Skabe nye ad hoc og faste rapporter og indsigter
 • Vedligeholde eksisterende analyseløsninger

Som vores nye kollega forventer vi, at du:

 • Har en videregående uddannelse, f.eks. som cand.merc., cand.it., Datalog, Datamatiker eller tilsvarende med kompetencer indenfor dataanalyse, ledelsesrapportering og/eller it-udvikling.
 • Har erfaring med udvikling af business intelligence rapporterings- og analyseløsninger – gerne vha. Microsoft Analysis Services, Power BI og/eller Excel Power Pivot
 • Har erfaring med udvikling af løsninger baseret på data fra en struktureret dataplatform eller data warehouse
 • Har erfaring med at samle og definere forretningsmæssige krav, og kan arbejde selvstændigt med det.
 • Gerne erfaring fra virksomhed i den finansielle branche (forsikring, bank eller pension)
 • Er struktureret, er samarbejdsvillig og kan arbejde selvstændigt
 • Flydende i dansk – både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af Alm. Brands data og automation afdelinger, som har over 30 engagerede medarbejdere, der er tæt integrerede i tværgående agile teams.

 • Et godt arbejdsmiljø, med godt humør, teamwork, faglig udvikling og høje ambitioner.
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelse og planlægning af egne arbejdsopgaver.
 • En attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Vil du vide mere:

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Chef for Data Insights, Ole Michelsen på tlf. 3047 8921.

Din ansøgning:

Send os din ansøgning og CV, så hurtigt du kan. Vi behandler ansøgningerne i den rækkefølge de indkommer. Vi behandler naturligvis din henvendelse fortroligt.

I Alm. Brand har vi samlet bank, forsikring og pension, så kunderne kan få et samlet overblik over deres økonomi. Koncernen har 1600 engagerede medarbejdere, der hver dag bidrager til den høje arbejdsglæde. Vi har en uformel omgangstone, der giver plads til forskellighed. Samtidig arbejder vi ambitiøst og vægter innovation og kreativitet højt. Ca. halvdelen af medarbejderne sidder på hovedkontoret på Midtermolen i København, og i resten af landet tager vi hånd om vores kunder fra 25 kontorer, filialer og rådgivningscentre. Læs mere om os på almbrand.dk/job.

Gem job

Alm. Brand
Publiceret: 7. april 2021

Arbejdssted

Location København