IT-spe­ci­a­list til Business Services - skab smil hos dine kolleger på tværs af DSV


Job Req Number: 32656 
Time Type: Full Time

Er det dig, vi mangler til at supportere alle vores danske applikationer? Så bliv en del af vores erfarne nordiske team – og hele vores globale IT-netværk. 

”Du skal kunne lide forandring, for DSV vokser og udvikler sig konstant. Det betyder også, at du får en alsidig dag med opgaver og spørgsmål, der udfordrer og udvikler din viden. Og så bliver du jo den, der får smilet frem hos dine kolleger på tværs af DSV, når du hjælper dem med spørgsmål og issues,” forklarer Isabell Granath, manager, Regional IT Business Services, Denmark, Norway & Sweden.

Åbenhed, hjælpsomhed og et tæt samarbejde med forretningen

I Business Services er vi 17 kolleger fordelt i Danmark, Norge og Sverige. Vi er den forlængede arm på den globale support og håndterer den daglige lokale support på interne programmer eller systemer i DSV. Du bliver en del af vores danske team, hvor 2 erfarne IT-specialister (1 i Horsens og 1 i Hedehusene) ser frem til at introducere dig til jobbet, så I sammen kan fokusere på de danske applikationer. 

”Selvom alle sidder med selvstændige opgaver, så har vi et rigtig godt samarbejde på tværs af Norden og en åben og hjælpsom atmosfære, så vi kan dele viden og finde fælles løsninger. Vi er dem i IT, der er tættest på forretningen, så det giver også et stort netværk, der rækker langt udover vores eget team,” fortæller Isabell.

Supportér vores 30 danske applikationer

Med base i enten Horsens eller Hedehusene får du fokus på vores 30 danske applikationer, herunder fx vores toldsystem. Din dag foregår primært i vores sagshåndteringssystem, hvor vi modtager issues og spørgsmål fra forretningen. Her er du den, der sidder klar med svar, support og information til alle dine kolleger, der bruger de danske applikationer og systemer, når du:

  • agerer problemknuser, hvis en applikation driller
  • sørger for, at forespørgsler på nye applikationer går igennem de relevante procedurer for implementering, godkendelse, sikkerhed og design
  • sikrer, at alle nuværende applikationer er opdaterede, opgraderede og lever op til gældende standarder, samt at information om ændringer fra Global IT bliver videregivet til forretningen
  • koordinerer med kolleger i afdelingen og resten af Global IT, eksterne leverandører, server- og netværksfolk og lign.

”Du får et tæt samarbejde med slutbrugerne, så det er vigtigt, at du kan sætte dig i deres sted og stille de rigtige spørgsmål for at finde ud af præcis, hvordan du bedst kan hjælpe – og så få oversat det til IT-specifikationer,” fortsætter Isabell. 

Du har erfaring med support af IT og applikationer

Vi leder efter dig, der kan balancere mellem IT og slutbruger – som får koordineret de rigtige ressourcer, er et skridt foran og danner sig det fulde overblik over konsekvensen af et issue. Det kræver også, at du er god til at netværke og kan tage ejerskab, når et problem skal løses. Desuden forestiller vi os, at du:

  • har nogle års erfaring med support af IT og applikationer – gerne fra en transportvirksomhed
  • er vant til at arbejde tæt på forretningen i din hverdag
  • generelt har en stor interesse for IT og software – og måske har erfaring med Windows Server
  • mestrer både dansk og engelsk i skrift og tale.

Er vi dine nye kolleger?

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte manager, Regional IT Business Services, Isabell Granath på +46 418 391358. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt

DSV - Global Transport and Logistics

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 56.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.

Gem job

DSV
Publiceret: 7. april 2021

Arbejdssted

Location Horsens eller Hedehusene