UX-Designer


Kan du skabe den ultimative digitale brugeroplevelse? Og vil du bidrage til at gøre en forskel for det nordiske erhvervsliv og skabe meningsfulde IT-løsninger? Så bliv en del af AS3s rejse med at blive markedsledende inden for digitalisering af rådgivningsbranchen.

Vi er en virksomhed i markant digital udvikling, der investerer kraftigt i intelligente og velfungerende digitale løsninger, som støtter mennesker gennem forandringer i joblivet. Vi søger lige nu en UX-designer til vores kompetente team på hovedkontoret i Viby J., Aarhus.

Ansvar og opgaver

Med reference til Head of IT and Digital Solutions bliver det din opgave at understøtte og medudvikle koncernens strategi med kreative og digitale brugerinvolverede løsninger. Dine opgaver vil i varieret omfang bestå af:

  • UX-design i forbindelse med den langsigtede udvikling af AS3s softwareløsninger
  • Bistå forretningen i afklaring af nye forretningsidéer og afklaring af nye muligheder i markedet
  • Konceptudvikling og udarbejdelse af mockups, wireframes og clickable prototypes
  • Facilitering af konceptudviklingsprocesser gennem workshops, design sprints, eller lignende
  • Overlevering af koncepter og idéer til et team af softwareudviklere
  • Brugerinvolvering samt test og formidling af idéer

Det er vigtigt, at du trives med at have en stor kontaktflade udadtil i forretningen, hvor du både skal indgå i dialog med slutbrugere, product owners, softwareudviklere samt andre relevante stakeholdere.

Vores kommende kollega

Din baggrund er en relevant akademisk eller fagteknisk uddannelse inden for digitalt design kombineret med en portfolio, der dokumenterer din erfaring med interaktionsdesign. Derudover:

  • Er du allerede knivskarp i et eller flere prototyping-værktøjer som Figma, Balsamiq eller lignende
  • Er du i stand til at tænke kreativt og se muligheder, men samtidig operere inden for opsatte tekniske rammer
  • Er det en fordel, hvis du har kompetencerne til at løse grafiske opgaver
  • Kan du begå dig på både dansk og engelsk

Som person er du empatisk, analyserende og selvstændig. Du er drevet af et digitalt og udviklingsorienteret mindset og brænder for arbejdet med brugerinvolvering. Du ved, at digitale løsninger skal gøre en positiv forskel og skabe værdi for både brugeren og forretningen. Du har gåpåmod, en forretningsmæssig forståelse og en operativ indstilling til hverdagen, hvor du trives med opgaver på forskellige niveauer og i flere projekter samtidige.

Du kan se frem til..

Sparring og et tværfagligt netværk: Du kommer til en nordisk virksomhed med over 700 medarbejdere og freelancere. Her bliver du en del af et dygtigt team, der arbejder strategisk med research, forretningsudvikling og design af nye digitale produkter og services.

Et attraktivt arbejds- og læringsmiljø: Vi vægter trivsel og et udviklende arbejdsmiljø højt. Omgangstonen er uformel og professionel. Vi sikrer, at du får en grundig introduktion til forretningen gennem uddannelse på AS3 Academy.

Meningsfulde målsætninger: Vores digitale løsninger skal f.eks. hjælpe mennesker med at trives i deres arbejde, med at komme tilbage på arbejdsmarkedet eller med at blive integreret og selvforsøgende som nydansker.

Ansøgning og ydeligere information

Lyder stillingen som noget for dig? Klik på ’Søg jobbet her’ nedenfor og upload dit CV med en kort motiveret ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of HR Morten Bonné på rekruttering@as3.dk eller på 8210 0000.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning hurtigst muligt og senest onsdag den 21. april. Samtaler afholdes løbende.

Stillingstype: Fastansættelse, fuldtid.  

Arbejdssted: AS3 Hovedkontor i Viby J, Aarhus.

Opstart: Snarest muligt.

Gem job

AS3 A/S
Publiceret: 7. april 2021

Arbejdssted

Location Aarhus