Erfaren React-Native pro­gram­mør


Hartelius søger erfaren React-Native programmør til vækstvirksomhed inden for kommunikation og logistikløsninger.

Har det betydning for dig, at arbejde blandt de bedste, med ansvar, selvstændighed og personlig- og faglig udvikling i fokus? Kan du og foretrækker du, selv at tage dialogen med din kunde uden ”forstyrrende indblanding fra chefen eller sælgeren”? - Og, er du optaget af ny teknologi? – Så skal du måske være en del at det fagligt stærke team hos MobiCom.

MobiCom som arbejdsplads

Vores medarbejdere forlader os heldigvis ikke, så når vi søger nye kollegaer, er det fordi vi vokser. Der er et stærkt fagligt miljø, stort sammenhold og vi er her, fordi vi kan lide vores job, og dem vi arbejder sammen med.

Hvem er DU?

DU har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved mellem 3-5 års erfaring med:

  • React-Native
  • Java-script
  • Android (Android studio)
  • iOS (X-code)

Derudover har DU måske også erfaring med:

  • Apache
  • PHP
  • Mysql
  • SQLserver
  • IIS
  • Node

DU kan dokumentere erfaring med leverancer og nuværende apps på Playstore og Appstore

DU har en solid digital værktøjskasse og forståelse for digitale løsninger og applikationer

DU tager ejerskab for dine kunder og overholder indgåede aftaler

DU tager ejerskab for MobiCom’s nuværende og nye kunder og sætter høje standarder for dit arbejde

DU er vedholden med et godt personligt drive og går gerne en ekstra mil for at nå målet

DU er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig

DU er udpræget holdspiller med fokus på et godt teamwork

DU har en relevant længerevarende IT-uddannelse som bachelor, ingeniør, datalog eller tilsvarende

DU kan forvente...

at skulle arbejde med en høj grad selvstændighed. Du bliver en del af et miljø med høj faglighed, en flad organisation og en uformel og afslappet atmosfære. Lønnen vil matche stillingskrav og dine kvalifikationer.

Interesseret?

Rekrutteringen sker i samarbejde med Hartelius Human Resource. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Executive Consultant Sussie Hartelius på telefon 20 22 26 61. Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til jobbet, bedes du indsende ansøgning og CV ved at klikke på ”Søg jobbet her”. Vi vurderer løbende ansøgninger, så send din ansøgning hurtigst muligt.


Hvem er Mobicom?

Vi er en lille gruppe af de bedste indenfor kommunikation og logistikløsninger. 

Vi har arbejdet med alle former for kommunikation, fra analoge løsninger i 80'erne, til ISDN i 90'erne, samt pionere i 2000 inden for IP telefon. Vi var blandt de første der kombinerede GPS og mobiltelefoner, og har netop arbejdet med mobiltelefoni siden man indførte GSM.

Vi er de første i verden til at implementere en app-styret trailerløsning for en stor dansk logistikvirksomhed, og vi er en af de første i verden til at integrere lyd, ture og trailere i en sikker app-løsning. 

Hvad kan vi?

Vi har en unik evne til at lytte efter kundens ønsker og levere lige netop det, de forventer til den aftalte pris og tid. Vi kan tænke ud af boksen, og finde de atypiske løsninger. Vi udvikler de fleste dele selv, men kan nemt kombinere andre gode produkter med vores løsninger.

Og hvad så bagefter?

Vi elsker at udvikle os, tage nye teknologier i brug, vores nysgerrighed er stor. Vi arbejder hele tiden på at optimere vores mange produkter og overraske vores kunder med brugbare nye tilpasninger og teknologier. Vi har fokus på at gøre en stor forskel med helt nye løsninger, som bliver trendsættere.

Gem job

Hartelius Human Ressource
Publiceret: 4. maj 2021

Arbejdssted

Location Slangerup

Job hos virksomheden