Ko­de­kunst­ner søges!


Fornemmelsen, når man efter timers logisk tænkning endelig finder de linjer kode, der omsætter et problem til en løsning. Når man klikker på debug og ser resultatet tone smukt frem på skærmen. Den fornemmelse er det, der driver dig (og os). Når man kan se enkeltheden og tænke, der var dén, så ved man at kunden får den bedste løsning. Når kode bliver til kunst.

Er du den type? Så har vi verdens bedste job til dig!

Vi er en lille virksomhed med mange forskellige kunder, hvor vi arbejder med mange forskellige teknologier.

Typiske projekter indeholder C#, node.js, WPF, SQL, Azure. Vi laver både almindelige desktop-applikationer, tools, integrationer og web-applikationer, så du skal have interesse for lidt af hvert. Der kan sagtens komme lidt scripts og PHP indover også.

Vi har to top-prioriteter vi værner om, kunder og medarbejdere. En glad kunde er den bedste kunde og vi går meget langt for at de er godt tilfredse. Det samme gælder for dem vi arbejder sammen med.

Vi lever ikke for årsregnskabet, men for hverdagen. Vi skal have det godt, både som kollegaer og som individer. Spændende opgaver, hvor man kan vokse og lære nyt i et miljø, hvor man er tryg og der er mulighed for at være sig selv.

Vi bor i et kontorfællesskab på Østerbro, hvor der er alt vi behøver. God kantine, moderne faciliteter og ikke mindst mange sociale arrangementer, når det ellers ikke lige er pandemi-tid.

Du vil få nogle virkelig gode kollegaer i en kultur, hvor der altid er plads til at hjælpe hinanden. Og selvfølgelig verdens bedste chefer.

Vi har brug for et C.V. fra dig, der fortæller lidt om de projekter du har deltaget i og hvilke teknologier du er god til.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Kodeministeriet
Publiceret: 8. april 2021

Arbejdssted

Location København