For­ret­nings­o­ri­en­te­ret sup­port­kon­su­lent med teknisk flair og lyst til ap­pli­ka­tions­sup­port


Brænder du for at hjælpe kunder med, hvordan de teknisk mest effektivt kan understøtte deres arbejdsprocesser? Er du nysgerrig, og kan du tænke kreativt? Motiveres du af at rådgive, løse udfordringer og bruge din tekniske forståelse til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse? Ønsker du at være en del af et fagligt stærkt team, hvor tillid og udvikling er vigtigt for os enkeltvis og som gruppe? Vil du arbejde i en dynamisk og innovativ IT-virksomhed, hvor vi hver dag hjælper vores danske og internationale kunder med at digitalisere og effektivisere deres forretningsprocesser? Kan du være med til at løfte vores kundesupport til et nyt niveau?

Så er det dig, vi leder efter til vores supportteam i cBrain midt i Nordhavn!

Technical Services & Support er din nye afdeling, hvor vores team hører til

Technical Services & Support (TSS) er den afdeling i cBrain, der står for en lang række opgaver af teknisk karakter og som også har ansvaret for supporten på F2, som er et samlet produktionssystem for vidensarbejdere, hovedsageligt i den offentlige sektor. Systemet består af standardmoduler, der understøtter digitalisering af arbejdsprocesser på PC, web, tablet og mobil.

Vi er p.t. 12 medarbejdere i TSS, og vi forventer at udvide med yderligere tre kolleger inden for det kommende halve år.

Afdelingen består af tre teams:

Projektteamet er ansvarlig for applikationsinstallation og -opgraderinger på kundeservere, driftsteamet er ansvarlige for serverdrift og vores team (supportteamet) er ansvarlig for henholdsvis den interne og eksterne support, hvor superbrugerne hos vores kunder kan henvende sig med specifikke incidents.

Lidt fra hverdagen i cBrains supportteam

Vi er et velfungerende team bestående af to applikationssupportere og en teamleder, og vi søger nu en forretningsorienteret kollega med lyst til support.

Vores primære opgave er at assistere vores kunders superbrugere. Vi hjælper dem med at løse de issues, som både kræver en god forretningsmæssig og teknisk forståelse, og som skal undersøges nærmere i samarbejde med kunden.

Vi kommunikerer med kunderne via telefon og gennem vores helpdesk system. Vi er nysgerrige på den specifikke problemstilling og sikrer os, at problematikken er tilstrækkeligt dokumenteret. Hvis det er nødvendigt, logger vi på kundens system og undersøger relevante tekniske opsætninger og trækker relevante logfiler ud og undersøger disse nærmere.

Når vi har fundet en løsning til en kunde, sikrer vi os, at denne er veldokumenteret. Det betyder, at vi hurtigere kan hjælpe andre kunder, der skulle opleve et lignende issue.

Selv om vi har hver vores opgaver og ansvarsområder, står vi aldrig alene i cBrain. Vi er på samme hold, og vi har derfor et tæt samarbejde med vores kolleger i de øvrige afdelinger. Vi har i supportteamet tilknyttet en 3rd Level Supporter i løbende rul fra vores udviklingsafdeling, og vi har et tæt samarbejde med vores kollegaer i konsulentafdelingen, hvor vi sammen gennemgår de opgaver, der kræver vores fælles viden og input. Vi tror på, at tætte relationer internt såvel som til vores kunder styrker vores samarbejde og gode løsninger.

Vi drømmer om at blive endnu bedre

Vi vil gerne bruge så meget tid som muligt på at hjælpe vores kunder og forstå vores kunders forskellige behov i forhold til teknisk understøttelse af deres arbejdsprocesser. Derfor arbejder vi på at implementere et nyt helpdesk system, som i endnu højere grad kan understøtte vores kundesupport, frigøre administrativ tid og automatisere de processer, som kan automatiseres.

Vi vil gerne blive endnu bedre til at være på forkant i vores løsninger og vil derfor gerne have dig med om bord. Du er nysgerrig på feltet mellem support og forretningsudvikling, du tænder på tekniske udfordringer og kan lide at kommunikere med kunderne og skabe langsigtede relationer til disse. Som menneske er det også naturlig for dig at spørge ind til dine kollegers arbejde på tværs af cBrain og derved kunne trække paralleller til kunder og forudse eventuelle udfordringer for disse.

Vi vil også gerne bidrage til yderligere kvalitetssikring af F2 ved i endnu højere grad at være med til at teste nye releases. Dette kan vi, fordi vi gennem løbende dialog ved, hvordan vores kunder bruger F2.

Vores forventninger til dig

Hvordan din karrierevej har været indtil nu, er ikke det afgørende for os. Vi ved godt at du måske ikke har arbejdet med support før, men hvis du har teknisk flair og en basisviden omkring IT, skal vi nok lære dig det, du skal vide.

Det vigtigste for os er, at du har en akademisk og analytisk tilgang til opgaver, er nysgerrig og måske allerede har prøvet kræfter som supporter, forretningskonsulent, projektleder, juniorkonsulent eller måske noget helt femte. Vi mener, at dit mindset er vigtigt, og at du besidder følgende kvaliteter:

  • Du kan sætte dig ind i og dokumentere komplekse problemstillinger, du er nysgerrig og stiller spørgsmål for endnu bedre at forstå.
  • Du evner hurtigt og effektivt at sætte dit ind i et nyt system, som du sandsynligvis ikke har arbejdet med før. På den måde kan du hurtigt arbejde som superbruger og dermed være den ideelle sparringspartner til superbrugerne og administratorerne hos vores kunder.
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, og du forstår at begå dig kommunikativt med forskellige interessenter.
  • Du har teknisk flair og har lyst til at kigge ind i ”maskinrummet”. At kigge i en logfil og undersøge en Windows Service eller lave udsøgninger i en SQL-database er ikke noget, der skræmmer dig.

Du kan læse mere om cBrain, vores kunder, afdelingen og medarbejderne her.

Er du fortsat interesseret, og mener du, at du er den rette kandidat til jobbet?

Så vil jeg gerne høre fra dig, hvordan du kan være med til at styrke vores supportteam med lige præcis de kvalifikationer og kvaliteter, som du besidder.

Send dit CV, din motiverede ansøgning samt dine eksamenspapirer til job@cbrain.com.

Hvis du har spørgsmål relateret til indholdet i stillingen er du velkommen til at kontakte Marie V. Oxfeldt, Teamleder for support på 7216 1811.

Gem job

cBrain A/S
Publiceret: 10. juni 2021

Arbejdssted

Location København