Java-udviklere til softwa­re­hus i vækst


Drømmer du om at blive en del af et team, der er kendetegnet ved stor hjælpsomhed, åbenhed og engagement? Og brænder du for at udvikle stærke softwareløsninger i høj kvalitet? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors udviklingsteam.

Lessor har lige nu brug for endnu for flere Java-udviklere med evner og lyst til at levere software af høj kvalitet til tusinder af virksomheder.

Med en af markedets mest populære it-løsninger til løn- og HR-området kombineret med en ekspansiv vækststrategi er der travlt i vores udviklingsteam. Lessor har, med webbaserede løsninger som Danløn og LessorLøn, udviklet lønløsninger, der er brugervenlige og tilpasset kundens størrelse og kompleksitet. Og nu har vi brug for dig, der med din faglige ballast, kan bidrage til den fortsatte udvikling af vores løsninger.

Agilt team med fokus på samarbejde

Som udvikler hos Lessor bliver du en del af et af de erfarne teams, der varetager hele paletten af udviklingsopgaver – fra vedligehold til udvikling af nye funktioner og løsninger. Der er tale om komplekse systemer, der håndterer store pengetransaktioner og kritiske indberetninger, og derfor stiller vi store krav til kodekvaliteten.

Jeppe Rørbæk, Application Manager i softwareudviklingsteamet fortæller om sit team:

”Du kommer aldrig til at stå alene med dine opgaver og udfordringer, og i teamet bliver der løbende fulgt op de enkelte teammedlemmers arbejde. Du vil i perioder også komme til at kode sammen med dine kolleger, da sparring er en helt naturlig del af det daglige arbejde.”

Nyudvikling og videreudvikling

Lessor er leverandør til omkring 70.000 virksomheder i Danmark og udlandet, og vores løsninger bliver kontinuerligt tilpasset gældende lovgivning.

”Vi har fokus på at optimere funktionaliteten og brugervenligheden og arbejder både med videreudvikling og optimering af platforme. Vi har konstant fokus på udvidelser og forbedringer af eksisterende løsninger, og vi accelerer på vores API'er, på sikkerhed og på automatisering”, tilføjer Jeppe Rørbæk.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Lessor tilbyder løsninger på en meget bred vifte af teknologier og platforme lige fra Cobol, .NET, App's, Dynamics NAV og AX til cutting edge webteknologi – men vi er primært et Java-hus.
Derfor er vi udkig efter erfarne Java-udviklere, der arbejder med objektorienteret udvikling, og som har en god forståelse for softwarestruktur. Som person er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner, da samarbejde og sparring er en del af Lessors DNA.

Vi vil rigtig gerne modtage din ansøgning, hvis du har:

  • arbejdet med testdrevet udvikling og skriver test til din kode
  • forståelse for kodestandarder, fx design patterns
  • erfaring med Linux-servermiljø (bash scripts m.m.)
  • erfaring med server-side Java og applikationsservere; der bruges Tomcat
  • stærk erfaring med relationsdatabaser
  • erfaring med GIT. Continous Integration (CI/CD)
  • erfaring og lyst til at arbejde med DevOps opgaver vil være en fordel

Da vi arbejder med Spring, Servlets og Jsp, er det en klar fordel, hvis du også har erfaring med dette.

Lessor er en international virksomhed, og i det daglige bliver der både talt dansk og engelsk. 

Lessor tilbyder dig

Først og fremmest tilbyder vi dig en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved, at vi værdsætter hinanden. Du kan være sikker på at blive taget godt imod, og at vi har en onboardingsplan klar til dig Stemningen er afslappet og uhøjtidelig, og døren til ledelsen står altid åben.

Application Manager Jeppe Rørbæk supplerer: "Vi er et team, der er åbent over for input og nye opgaver, og vi er alle meget i dialog med hinanden. Du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt og afprøve dine idéer i virkeligheden. Vi søger inspiration hos hinanden og har skabt et frirum til at udfolde nye projekter. Vi glæder os til at byde dig velkommen”.

Du får en attraktiv løn- og pensionspakke, og vi tilbyder en god kantineordning. Du får desuden mulighed for at gøre brug af vores træningscenter og kan, hvis du melder dig ind, få glæde af en både kreativ og aktiv personaleforening.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi dig en stilling i et softwarehus med mange års erfaring i branchen, og som i dag er i større vækst end nogensinde før.

Rekrutteringen håndteres af Bloom. Du kan kontakte Robert Krogh Steffensen på telefon 5362 9300 eller rks@bloom.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Om Lessor

Siden 1972 har de specialiseret sig i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland. I dag bruger omkring 70.000 virksomheder deres systemer, herunder lønsystemet Danløn. Deres europæiske hovedkontor ligger i Allerød, og de er en del af den store amerikanske koncern, Paychex.

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Recruitment Specialist, Robert Steffensen på rks@bloom.dk eller tlf. 53 62 93 00.

Gem job

Bloom
Publiceret: 9. maj 2021

Arbejdssted

Location Allerød