Erfaren softwa­re­te­ster / QA-konsulent - Aarhus


Kunne du tænke dig at være med til at skabe nogle af landets største e-handelsløsninger? Og vil du bruge din forretningsforståelse og testkompetencer til at hæve kvaliteten af vores løsninger yderligere?

Som softwaretester i Vertica vil du blive en del af vores testfaggruppe med fokus på test og kvalitetssikring.

Hverdagen 

Du vil få en stor grad af indflydelse på strukturen og planlægningen af din hverdag og vil i samarbejde med flere forskellige teams og kunder planlægge, modellere, designe og udføre eksperimenter. Du kommer til at dele dine testresultater og samtidig lære mere om de respektive løsninger.

Dine opgaver vil bl.a. inkludere: 

 • Skrive eller reviewe opgavebeskrivelser, såsom userstories, features, acceptkriterier
 • Byde ind med både hvad og hvordan, der bør testes på de enkelte løsninger og i det enkelte sprint
 • Forberede testidéer og skabe overblik over, hvad du forventer at teste i sprintet
 • Udføre dine eksperimenter efterhånden som opgaverne deployes til testmiljøet
 • Rapportere og forventningsafstemme med udviklerkolleger og kunder i forbindelse med (fejl)rettelser og tilpasninger
 • Genteste fejlrettelser
 • Skrive 'anbefaling til test' til kunden og yde 1.-level test-support til kundens egen afsluttende test af sprintet.
 • Ved afslutning af større projekter skal du hjælpe kunden i mål ved at strukturere og facilitere deres end-2-end-tests.

En naturlig del af dit arbejde i Vertica er også at deltage aktivt i Verticas testfaggruppe, hvor vi i fællesskab har ansvaret for at dele viden og forbedre vores testmetoder, -processer, -værktøjer og -kompetencer.

Gode muligheder for personlig og faglig udvikling 

Du kommer til at sparre med andre erfarne testere, og du vil blive udfordret af kolleger med andre baggrunde og fra andre fagområder. Samtidig får du løbende mulighed for at videreuddanne dig i form af kurser, certificeringer og selvstudie.  

Ellers tilbyder vi: 

 • En fast arbejdsuge på 37 timer
 • Fri når man holder fri (ingen forventning om svar på mobil eller mail)
 • Flekstidsordning, 6. ferieuge og god pensionsordning
 • Høj grad af indflydelse og selvbestemmelse
 • En arbejdsplads som går forrest med ny teknologi og platforme
 • Ambitiøst uddannelsesprogram med dedikerede karrierecoaches
 • Uformelt miljø med højt til loftet 

Hvem er du? 

Som person er du nysgerrig, analytisk, intuitiv, vedholdende. Du har flere års erfaring med professionel test og kvalitetssikring, meget gerne inden for webudvikling. 

Du har en forståelse for den iterative proces, meget gerne med erfaring fra et scrum-team. Du har en veludviklet forretningsforståelse og er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye forretningsdomæner og –modeller. Dette hjælper dig bl.a. til at balancere og prioritere din egen indsats i en iterativ release-cyklus. 

Med naturligt drive og selvstændighed er du i stand til at sætte dig selv i scene både internt over for vores projektteams og eksternt over for vores kunder. 

Du er ikke bange for at udfordre andres meninger, ligesom du selv sætter pris på at blive udfordret. På den måde udvikler vi os i fællesskab og skaber de bedste løsninger. 

Du kommunikerer flydende både i skrift og tale på dansk. 

Om Vertica

Vertica er et dedikeret e-handelshus, som er stiftet i 2001. Vi arbejder sammen med nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder, hvor vi sammen nytænker og udvikler prisvindende e-handelsløsninger til både B2B og B2C.

Dine kommende kolleger udgør i dag 100 medarbejdere i hjertet af Aarhus og København. Vi afholder mange sociale arrangementer, som kan være alt fra bouldering, brætspilsaften, havkajak, fodbold, badminton og læseklub, ligesom vi hver måned holder fredagsbar.

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet

Du er velkommen til at ringe til Marianne Øster på telefon +45 88886171, hvis du har uddybende spørgsmål. Ansøgninger behandles løbende.

Gem job

Vertica A/S
Publiceret: 9. maj 2021

Arbejdssted

Location Aarhus