Senior IT-ad­mi­ni­stra­tor med ope­ra­tio­nelt ansvar til en af Danmarks største virk­som­he­der indenfor reklame og marketing


Er du en teamplayer, drevet af at tale med brugere og har du fingeren tungt placeret på pulsen i den digitale verden? Kan du drive projekter 100% selvstændigt, og er du klar på en arbejdsdag med masser af udfordringer i et internationalt miljø? Kan du træffe de kvalificerede og operationelle beslutninger og fortsætte udviklingen af et professionelt IT-miljø med høj driftssikkerhed? Og har du 10 års relevant erfaring fra en lignende stilling?

Så kan du meget vel være præcis den senior IT-administrator, SPRING family er på udkig efter. Du bliver en del af et velsmurt IT-team, med IT-kollegaer i Danmark og Vietnam, der hver eneste dag sørger for, at SPRING Familys flere end 350 medarbejdere døgnet rundt og på tværs af tidszoner kan yde deres bedste uden afbrydelser og forsinkelser.     

Det er et ufravigeligt krav, at du er erfaren, når det gælder drift og support, så du fra dag 1 kan aflaste vores travle IT-afdeling – primært i forhold til operationelle opgaver på vores kontorer beliggende i Danmark, Tyskland og England. IT-teamets base er i Aarhus C, men du skal være indstillet på at der vil være en del rejseaktivitet til vores andre lokationer. Lokationerne i Danmark er beliggende i Aarhus, København, Bjerringbro, Kolding, Stilling og Odense.

Er du vores nye senior kompetence, kan du herudover nikke ja til følgende:

  • Er en teamplayer
  • Udadvendt og opsøgende frem for afventende
  • 10 års erfaring
  • 100% selvkørende på projekter – kan selv og gør det!
  • Win/Mac-kyndig
  • Velbevandret i netværks- og systemadministration
  • IT-sikkerhed
  • Vant til at optimere og dokumentere processer 
  • Taler og skriver engelsk flydende

Til gengæld tilbyder vi et job med masser af ansvar, indflydelse og beslutningskompetence – og et IT-team i ryggen, der er blandt branchens allerdygtigste. Din arbejdsplads bliver i hjertet af Aarhus med højt til loftet, masser af frihed og kolleger, der vægter både faglighed og fællesskab højt.

Interesseret? Så send din ansøgning til CISO Simon Lykkegaard Petersen – hurtigst muligt og senest den 30/4 2021 – på sl@spring-family.com.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Simon på 2032 4233.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Spring Family ApS
Publiceret: 23. april 2021

Arbejdssted

Location Aarhus