Softwa­re­ud­vik­ler til Trans­port­løs­nin­ger


Vores TMS-team arbejder med at skabe verdens bedste logistikløsninger.

Vi har nu brug for en ny kollega: En softwareudvikler, der kan videreudvikle og optimere vores logistiksoftware, som hver dag bliver brugt til at planlægge og transportere varer rundt i Europa.

Transport Management. Vi kalder det Tecsys TMS7

TMS7 er vores standardsystem inden for transportstyring. Planlægningsdelen sørger for at dagens leverancer bliver fordelt på så få biler som muligt, og at hver bil kører færrest mulige kilometer. Kundeservice kan hele tiden se på et kort hvor alle biler er og kan holde øje med evt. forsinkelser.

I den mobile app, som kører både på Android og IOS, er der implementeret: rute med planlagte stop, navigation, dataindsamling/proof of delivery i form af billeddokumentation og GPS lokation,  samt mulighed for at sende sms ved forsinkelser.

Din opgave bliver at sørge for, at vores løsning er den mest effektive på markedet og følger med på den nyeste teknologi og ønsker fra kunderne. Du bliver en del af et team, der samarbejder om at løse opgaverne, og I er med i hele processen: fra specifikation, design og programmering til test, indkøring og kundesupport.

Dine kvalifikationer og erfaring

Vi forestiller os at du er uddannet IT-ingeniør eller lignende, og det er en forudsætning, at du har erfaring inden for følgende:

  • C# og .NET Framework
  • Microsoft SQL
  • Xamarin

Og det er en fordel, hvis du også har erfaring med:

  • Stregkoder
  • RFID
  • GIT og versionsstyring generelt

Dine personlige egenskaber

Du er stolt af dit fag og din faglighed. Du ved, du er dygtig, og du deler gladeligt din viden med dine kolleger. Du er dog aldrig skråsikker, og du lytter til andres input og ideer med et åbent sind. Du kan lide at arbejde selvstændigt og får noget fra hånden, men du er også glad for de muligheder, der opstår ved at arbejde i et team. Du går til problemerne med krum hals og er ikke bange for at tænke i utraditionelle løsninger.

Du sætter pris på et afslappet og uformelt arbejdsmiljø, som du også gerne bidrager til socialt. Og så behersker du både dansk og engelsk på skrift og i tale.

Tecsys. En international virksomhed med ambitioner. Også på dine vegne

Tecsys Danmark er en del af den canadiske teknologivirksomhed Tecsys Inc – en fagligt stærk international virksomhed med kunder i mere end 15 lande. Vi er ca. 40 kolleger i Danmark, som hver dag arbejder med at udvikle logistikløsninger for virksomhedens kunder. Det er løsninger, der giver kunderne overblik, reducerer deres driftsomkostninger, forbedrer deres kundeservice og stiller skarpt på de steder og forretningsgange i deres respektive organisationer, hvor der med fordel kan udvikles og optimeres.

Som medarbejder hos Tecsys Danmark er du en af vores vigtigste ressourcer. Det vil du kunne mærke, når du møder dine kolleger, som både er klar på at vidensdele med dig og banke dig i bordfodbold. Og du vil fornemme det på stemningen, når vi alle sammen mødes til frokost på tværs af alle afdelingerne. Din trivsel er ikke kun et emne til den obligatoriske medarbejderudviklingssamtale. Vi har ambitioner på dine vegne. Både fagligt og personligt.

Vi arbejder dagligt med tunge tekniske udfordringer i et højt tempo. Derfor skal der også være plads til sociale aktiviteter, som fx fredagsbar, gokart eller golf.

Tecsys har kontorer i Canada, USA, UK – og i Glostrup og Aarhus. I denne stilling vil du skulle arbejde fra kontoret i Glostrup, men du har mulighed for at søge om udstationering i både Aarhus og Canada.

Spørgsmål? Eller er du klar til at søge jobbet?

Send din ansøgning og CV til DK-job@tecsys.com, mærk ansøgningen Softwareudvikler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder i solution: Niels Ole Dyremose på niels.dyremose@tecsys.com eller på tlf: 28 86 47 28.

Gem job

Tecsys A/S
Publiceret: 15. april 2021

Arbejdssted

Location Glostrup