Ma­na­ge­ment Con­sul­tant with focus on Data

Fungerer du bedst i en skaberrolle, hvor du kan kombinere data, kundeindsigt og udvikling? Vil du sætte dit præg på morgendagens konsulentydelser inden for IT og data science? Og er du en kreativ problemløser? Så er du måske vores nye Business Management Consultant.

Dette er en attraktiv mulighed for en dygtig og selvstændig specialist til at skabe målbare resultater, såsom at f.eks. produktudvikle på lønudbetalingen for 800.000 danske borgere.

Vi søger en profil, som kan se mange muligheder og selv føre dem ud i livet. Du er specialist på det kommunale område inden for IT og data, og har en brændende interesse for at skabe resultater. Din kommunale finansielle viden ønsker du at videreudvikle og anvende hos landet største kommunale leverandør.

Om jobbet

Jobbet er en unik mulighed for at kombinere IT og forretningsforståelse med et personligt drive for at gøre en forskel. Du vil arbejde med blandt andet data fra et af KMD’s vigtigste produkter KMD OPUS ERP, som er bygget på en SAP-platform og din vigtigste opgave bliver at skabe værdi for kunderne ved at udvikle, effektivisere og rådgive om KMD’s løsninger, samt udvikle styringsmekanismer til gavn for kunderne.

Rollen som Business Management Consultant indebærer, at du vil møde kunder i salgs øjemed samt i forbindelse med sparring og rådgivning i forhold til de løsninger, som du har udviklet produkter på. Arbejdsopgaverne kunne f.eks. være at udtænke og udvikle værdiskabende produkter med fokus på styring og kontrol, til at hjælpe KMDs kunder frem mod forbedrede processer. Fokus vil være på finansielle processer og de rammer der er i den kommunale sektor, ved at forstå de data som påvirker den kommunale styring på løn og økonomiområdet. Kommunal refusion vil blive et af dine arbejders områder og udvikling hertil.

Analyserne udfærdiges i diverse værktøjer og sprog, fx: MSDB, MSSQL, PowerBI, Excel, SAP Query, SAP HANA SQL, PowerShell og Python

Et andet eksempel kunne være at hjælpe vores kunder med procesoptimeringer ved at undersøge datamønstre gennem anvendelse af din forretningsviden, samt visualisering i et frontend-værktøj.

Dine evner og kreativitet i forhold til problemløsning skaber værdi for vores kunder og du må mere end gerne sætte dit eget præg på løsningen. Din genialitet tager måske afsæt i din kommunale forretningsviden.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • at udvikle og vedligeholde(drifte) modeller og implementere disse sammen med dine kollegaer, på toppen af KMD’s mangeartede IT-systemer.
 • at arbejde inden for områderne; Løn, økonomistyring og kontrol.
 • at identificere problemer, udtænke og udvikle løsninger, samt implementere dem direkte hos kunderne
 • at strukturere rapporterings flows end-to-end via ETL processer.
 • at rådgive kunderne i komplekse problemstillinger, der effektiviser arbejdsgange i administrative it-systemer
 • daglig kundekontakt og opfølgning med mødereferater vil være en selvfølgelighed.

Du vil arbejde sammen med mere end 50 kollegaer fordelt på flere forskellige projekter og teams inden for softwareudvikling. Dit arbejdssted vil være enten Aalborg, Aarhus, Odense eller Ballerup og du vil indgå i en afdeling på +25 kollegaer. Du vil opnå en enorm indsigt i Danmarks største IT-virksomhed og vil arbejde sammen med andre IT-interesserede i Danmark, Polen, Tyskland, USA og Japan.

Om dig

Du skal være i stand til at sætte dig ind i og udfordre kundens forretningsøkonomi. For at få succes i denne rolle er du mål- og resultatorienteret samtidigt formår du at udtænke nye løsninger både alene og sammen med dine kompetente kollegaer, der er parate til at sparre med dig om dine ideer.

Dine kvalifikationer:

Din baggrund er indenfor for offentlig styring, IT, og/eller kommunal økonomi og lønstyring

 • Relevant 5 års erhvervserfaring med offentlig IT
 • 10 års erfaring med datamodellering
 • Selvstændig, proaktiv og kan omgås mange forskellige personligheder
 • Analytisk tænkende med en struktureret tilgang til dit arbejde
 • Trives med at finde mening og værdi i komplekse datasæt
 • Nysgerrig og villig til at gøre noget ekstra for at levere de bedste løsninger til kunderne
 • Innovativ og ser muligheder frem for begrænsninger – har skabertrang
 • Stærk formidler og evner at tale med teknisk tunge profiler og formidle teknisk viden til relevante stakeholders og kollegaer
 • Trives med at arbejde på flere forskellige opgaver samtidig. Ingen opgaver er for små, da det kan være løsningen på noget større
 • Flydende dansk og engelsk i både skrift og i tale.

KMD og karrieremuligheder

KMD er en af Danmarks førende IT-virksomheder for softwareudviklere, og det er derfor det perfekte sted for dine talenter inden for IT, økonomi og at drive forretning. Vi er mere end 3000 KMD’ere, som arbejder med de nyeste software og teknologier. Med en kombination af rutinerede eksperter er det rette sted for dig og lave morgendagens innovative datatiltag. I denne stilling vil du bruge og tillære teknologi, som gør din personlig markedsværdi tifoldigt.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret og vil vide mere omkring jobbet og KMD er du mere end meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for Process & Consult, Rasmus Jessen på telefon 51217285 eller e-mail RXJ@kmd.dk.

Husk venligst at uploade et udskrift af dine karakterer fra videregående uddannelser, samt øvrige relevant erhvervserfaringer, som det mest centrale og derved dit CV med til ansøgningen. Skriv gerne ind til tidligere erfaringer med eksempler på kodning og resultater, når du ansøger. Seneste ansøgningsdato er 1. maj og vi vurderer ansøgningerne løbende.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 12. april 2021

Arbejdssted

Location Aalborg, Aarhus, Odense eller Ballerup