Nomeco søger en IT-arkitekt


Vil du tage del i udskiftning af ERP-system i et af vores forretningsområder og være den primære IT-arkitekt for en førende lægemiddelgrossist?

Som vores nye IT-arkitekt får du mulighed for at lære en masse og arbejde med det, du brænder for.

Velkommen til Nomeco

Nomeco er den foretrukne lægemiddelgrossist for apoteker og hospitaler i Danmark. Det er vi, fordi vi kan tilbyde branchens højeste serviceniveau og mest effektive logistik. Med vores spritnye lægemiddellager i Køge møder vi de skrappeste krav til kvalitet såsom GDP/GMP, Annex 11 og FMD. Dette site er samtidig Nomecos nye topmoderne hovedkvarter for alle virksomhedens aktiviteter rettet mod lægemiddelindustrien, et forretningsområde vi kalder HCL (Health Care Logistics).

I HCL er vi ved at overgå til en SAP HANA-løsning, og det er bl.a. til den opgave, vi nu skal bruge dig som vores første IT-arkitekt. Du bliver en del af en IT-afdeling på 26 dygtige kolleger, men du vil også få en stor kontaktflade til resten af organisationen – inkl. dine IT-arkitektkolleger fra vores europæiske koncern PHOENIX Group.

Vær med til at sætte retningen

Du kommer ind i en nyoprettet stilling, hvor dine interesser, kompetencer og erfaringer i høj grad kommer til at være med til at forme dit job. Det gælder både i de daglige opgaver og specielt ift. vores nye ERP-system.

Personligt kan jeg godt lide at arbejde her, fordi jeg har mulighed for at nørde med det, jeg brænder for. Det vil du også få mulighed for, og du kan altid komme til mig, hvis du ønsker at prioritere noget,” fortæller din kommende leder Michael.

Få vores SAP HANA godt i mål

I begyndelsen vil du primært arbejde på implementeringen af SAP HANA. Derfor kan du forvente at tilbringe det meste af tiden på vores lægemiddellager i Køge, hvor du kan blive klogere på alle processerne, som driver vores logistik. Det vil være din opgave at have de kvalitetsbevidste briller på, når du kigger på de nye systemer, så vi fortsat lever op til de højeste standarder.

Du vil selv få indflydelse på dine opgaver, men det er bl.a. dig, der:

  • står i spidsen for arkitekturen i vores SAP HANA-projekt
  • vedligeholder EA repository i samarbejde med IT-afdelingen og Phoenix Corporate IT
  • udarbejder overordnede arkitekturbeskrivelse, designer modulær opbygning af produkter og giver tekniske input til risikoanalyser i samarbejde med øvrige projektdeltagere
  • bidrager til valg af nye løsninger i samarbejde med øvrige medarbejdere i IT-afdelingen
  • potentielt medvirker til Commissioning test og efterfølgende kvalificering og validering af SAP
  • videndeler og løfter kompetencerne i afdelingen.

Rutineret IT-arkitekt med lærelyst

Du vil komme til at samarbejde med kolleger på tværs af organisationen – både i Danmark og i udlandet. Derfor er det vigtigt, at du er en holdspiller, som har lyst til at bidrage til helheden og komme i mål sammen. Vi er ikke fastlåste på din baggrund, så længe du:

  • har en relevant IT-uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau – men kommer din viden igennem erhvervserfaring, hører vi også fra dig
  • har 3+ års erfaring i rollen som IT-arkitekt og kender gerne til implementeringen af et ERP-system såsom SAP
  • har lyst til at sætte dig grundigt ind i de forskellige regler og myndighedskrav såsom EU GMP Annex 15, EU GMP Annex 11 og GAMP 5 – hvis du ikke har disse licenser i forvejen, sørger vi for, at du får dem
  • har en god test- og dokumentationsdisciplin og følger gerne guidelines og retningslinjer.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye IT-arkitekt? Så kan du kontakte IT-chef Michael Jensen på 2030 7450 eller IT-direktør Michael Vasa Skånstrøm på 3083 3440.

Send din ansøgning til os via knappen nedenfor inden den 11-05-2021. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 11. maj 2021

Gem job

Nomeco
Publiceret: 12. april 2021

Arbejdssted

Location København