Situation Managers til drift af kritisk in­fra­struk­tur


Har du bred viden om IT – og får du energi af at være i brændpunktet for it-løsninger, der er kritiske for Danmarks energiforsyning her og nu – og ønsker du at være med til at forstærke Energinets Situation Management, så har vi jobbet! Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Du løser driftsnedbrud og sikrer løbende overblik over driftssituationen

Vi søger Situation Managers til vores team med ansvar for Energinets IT Operation og operationelle processer. I rollen som Situation Manager er du i centrum for et it-setup med kritisk infrastruktur, der understøtter vores nationale kontrolcentre for el- og gasforsyningen i hele landet.

Vores Situation Managers har på skift rådighedsvagt 24/7 en uge ad gangen, forventeligt hver 4.-5. uge. På din vagt bliver du sammen med Major Incident Manager, eksterne leverandører og interne kolleger ansvarlig for at bringe it-services tilbage til normal drift i tilfælde af alvorlige nedbrud. Undervejs sikrer du en løbende kommunikation til både brugere og ledelse.

Når du ikke er på vagt, er du sammen med ServiceDesk (SPOC for alle it-relaterede henvendelser i Energinet) samt Change -, Incident - og Problem Manager og dine Situation Manager-kolleger med til at sikre løbende overblik over driftssituationen. Opgaven løses i tværgående samarbejde for at sikre kontinuerlig forbedring af Energinets operationelle processer, hvor også agile udviklingsprocesser indgår som vigtige elementer - vi går hånd i hånd.

Erfaring med Service Management og kendskab til ITIL

Vi forventer at vores kommende Situation Managers har god erfaring inden for ITSM fra lignende job og har bred erfaring med drift af It-løsninger. Derfor lægger vi stor vægt på, at du har kendskab til ITIL-framework, helst certificeret, og med særligt fokus på Incident, Change og Problem Management. Du brænder også for at dokumentere -, optimere - og håndtere processer.

Dine sprogkompetencer er flydende i dansk, og du kan kommunikere på engelsk skriftligt og mundtligt.

Som person kan du oversætte komplekse problemstillinger, skabe overblik – og vigtigst af alt, er du en person, der kan fastholde overblik i alle situationer. Evnen til at holde overblikket, koordinere og kommunikere i pressede situationer er nemlig helt central.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”søg jobbet her”. Vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte People Manager Michael Nielsen på tlf. 23 33 88 89. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Særlige forhold

Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. Det betyder, at du samt din ægtefælle/samlever ved ansættelse undersøges i Politiets registre med henblik på at sikre, at der ikke er tvivl om din pålidelighed i forbindelse med håndtering af vores forsyningskritiske systemer og/eller fortrolige informationer.

På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 13. april 2021

Arbejdssted

Location Fredericia