Full stack softwa­re­ud­vik­le­re


Kan du hjælpe os med at blive endnu bedre til at hjælpe verdens største virksomheder med deres fejlsøgning? 

Vi grundlagde Dezide på en ide om, at det skulle være muligt at fange ekspertviden om teknisk troubleshooting af komplekse problemer med avancerede maskiner og gøre denne viden tilgængelig for andre mennesker når som helst og hvor som helst. I dag deler vi den ide med nogle af verdens største virksomheder, der benytter Dezide til digitalisering af service- og supportafdelingen og sørger for, at alle teknikere i marken løser problemerne meget hurtigt og på første besøg.

Dezide blev stiftet i 2001 og vi holder til i Aalborg. Vi er en Børsen Gazelle-virksomhed i vækst, vores softwareplatform er i kraftig udvikling, og vi har derfor et stigende behov for stærke udviklere.

Så, hvis du syntes, at det kunne være fedt at arbejde med et globalt produkt, men arbejde i en lille virksomhed, så er vi måske noget for dig.

Hvem er du?

For at få succes i stillingen som udvikler hos Dezide skal du have en stærk faglig profil og brænde for at levere et godt produkt. Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, og du vægter højt at bygge solide løsninger, der kan leve i mange år – du er pragmatisk og kan få noget fra hånden, men du går op i dit håndværk og lader dig ikke friste af ”en hurtig løsning”, hvorfor du forstår at tænke arkitektur og design ind i dine løsninger.

Vi regner med, at du kan sætte flueben ved de fleste af disse:

  • Du er uddannet datalog, softwareingeniør eller tilsvarende.
  • Du har stor interesse for, og erfaring med, enten frontend eller backend web-udvikling. Er du skarp til begge dele er det selvfølgeligt en fordel.
  • Du er en stærk programmør, der sætter en ære i at levere høj kvalitet og en nysgerrighed overfor at eksperimentere og udfordre antagelser.
  • Du har stærke analytiske evner og er opmærksom på detaljer.
  • Du har lyst til at dygtiggøre dig og lyst til at dele viden med dine kollegaer.
  • Du er bekendt med udviklingsprincipper og metoder som f.eks. “The Pragmatic Programmer”, SOLID, patterns eller lign.
  • Du har en holdning til kvalitet i arbejdet + erfaring med hvordan man gør det i praksis (unit tests, diskussion af mulige løsningsmodeller, immutability mv.)
  • Du har muligvis erfaring med forskellige programmeringsparadigmer såsom OOP og FP
  • Du er pragmatisk - løser opgaverne så godt som praktisk muligt og skaber plads til at diskutere og finde fornuftige løsninger.
  • Du er tilpas nørdet og har ikke alt for stærke evner i bordfodbold.

Du vil indgå i et team med erfarne udviklere, hvor du vil indgå i diskussioner med resten af teamet, når vi udvikler nye moduler, der skal kunne benyttes af vores kunder på tværs af mange brancher.

Du vil komme til at arbejde med nogle af de mest spændende teknologier indenfor java, web-udvikling, mobile apps og API’er. Derudover arbejder vi med micro services, Docker, machine learning og meget andet. Vi altid åbne overfor nye teknologier og regner med, at du kan bidrage til vores teknologi-stack.

Du kommer til bygge centrale moduler i vores langsigtede platform, der hjælper vores kunder gennem en lang årrække. Vores kunder bliver hos Dezide i mere end 10 år og vi bygger derfor vores platform, så den er skalerbar, sikker, hurtig. Vi tilstræber at diskutere designvalg og muligheder bredt, inden vi vælger retning og fokuserer på at bygge software, der ikke efterlader teknisk gæld til os selv. Du vil derfor opleve rig mulighed for at følge dine projekter til dørs og være med til at udvikle dem over en længere årrække, som kunderne benytter dem, giver feedback og kommer med ønsker til nye fede features.

Vi er en ejer-ledet virksomhed, drevet af de oprindelige stiftere af virksomheden, der også byggede de første versioner af vores platform. Vi er en flok af primært familiemennesker, så vi har et arbejdsmiljø, hvor der er plads til at familien fungerer.

Du vil opleve transparens ift. mål og at se formålet med, og resultaterne af, dit arbejde og stor åbenhed fra ledelsen til at vurdere nye input. Derudover vil du opleve stor mulighed for at have indflydelse på dine egne arbejdsområder og rig mulighed for at tage ansvar og skabe værdi og resultater.

Du bliver en del af et stærkt professionelt team i et uformelt miljø med højt til loftet (ca. 4m), en flad organisation med fart over feltet og stor vægt på det sociale. Vi er en lille virksomhed og et lille hold udviklere, så du får stor indflydelse på din hverdag. Vi sidder samlet på vores kontor og udveksler erfaringer og viden og vi er et dansk udviklerhold. Vi arbejder med nogle af de største virksomheder i Danmark, men har overvejende udenlandske kunder i primært Europa og USA og derfor er gode engelskkundskaber en forudsætning.

Hvis du har lyst til at høre mere om Dezide, god kaffe, torsdagstreat, globusbaren, fredagsøl, bordfodbold, en plads med udsigt over Limfjorden og gode kollegaer, så modtager vi med stor glæde din ansøgning.

Kontakt

Ansøgningen bedes sendt til Lars Hammer på e-mail hammer@dezide.com.

http://www.dezide.com/

Gem job

Dezide ApS
Publiceret: 29. april 2021

Arbejdssted

Location Aalborg