Lead Software Developer med po­ten­ti­a­le til CTO og me­de­jer­skab


Har du lyst til at blive en del af et særligt kompetent team hos en af vores meget ambitiøse kunder? Brænder du for at udvikle software af høj kvalitet, og arbejde med en spændende og opdateret teknologi-stack? Så er jobbet som Lead Software Developer/CTO hos Agency360 måske det helt rigtige for dig.

Dine opgaver og udfordringer

Dit primære ansvar er at være lead på al softwareudvikling og skabe solide værdiskabende løsninger ved hjælp af de nyeste teknologier. Opgaven er at drive og lede udviklingen af virksomhedens salgs- og marketingplatform, heriblandt arbejde med API ‘er, forskellige integrationer, ny-udvikling af features og dag til dag udvikling.

Da Agency360 har et komplekst udviklingssetup, er det vigtigt, at du bruger din forretningsforståelse til kontinuerligt at effektivisere platformen, så virksomheden leverer det mest effektive og brugervenlige produkt på markedet. Ud over den daglige og fremtidige drift og udvikling af løsningen, vil du over tid få større indsigt og være med til at udvikle den fremtidige strategi.

Dine muligheder – Hvorfor denne stilling?

Du bliver en vigtig del af et væksteventyr, som har stor sucess, med et produkt som er i gang med at blive udrullet internationalt. Du får rig mulighed for at præge dit job, samt få en række unikke udfordringer, inden for et marked i stor vækst og med få aktører. Der vil ikke være langt imellem idégenerering, beslutning og handling. Da Agency 360 pt. skalerer, søges der en lead som ideelt ønsker at fortsætte ind i rollen som CTO. Her vil du være forløber for både det danske team onsite og det eksterne offshore team, som tager hånd om bugs og de mindre komplekse opgaver. Altså er dette den perfekte stilling for dig, som er handekraftig og initiativrig, og som ønsker at opnå ledelse.

For den rette kandidat med de rette ambitioner, er der mulighed for at indtræde i ejerkredsen.

Dine kvalifikationer

Du har sandsynligvis en baggrund som lead, senior eller full-stack udvikler, og har ideelt erfaring med udvikling af salg-& marketing platforme, abonnementsbaserede løsninger.

Du har solid erfaring med flere af følgende:

  • C#
  • Angular 2+
  • ASP.NET Web API 2 & ASP.NET MVC
  • Integrationer til Web.API’er
  • SQL
  • Git
  • JavaScript

Hvis du har erfaring med at udvikle SaaS løsninger er det en fordel, men ikke et krav.

Derudover vil det være en fordel med kendskab til bl.a. MSSQL, AWS og SEO/SEM. Arbejdet foregår i et meget Agilt miljø og man kan derfor med fordel have erfaring med de arbejdsgange der følger med.

Hvem er du?

Du evner at arbejde selvstændigt og pro-aktivt, du trives i en verden, hvor du skal tilegne dig ny viden og ikke mindst er du omstillingsparat. Du er struktureret, en stærk kommunikator og har en stor passion for dit håndværk kombineret med en stærk forretningsmæssig forståelse. Du laver de løsninger som kunderne vil have.

Du er vant til hurtigt at sætte dig ind i nye tekniske udfordringer og løse dem, og formår at arbejde selvstændigt på egne opgaver. Du trives i en mindre virksomhed med store internationale ambitioner, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Om Agency360

Agency360 er et intuitivt og brugervenligt værktøj, der er skræddersyet til bureauer inden for marketing-, reklame-, web- og mediehåndtering. Agency360 har samlet de bedste onlinebaserede analyseværktøjer på en unik salgs- og marketingplatform.

Som kunde hos Agency360 kan du lynhurtigt skræddersy en 360 graders rapportering til slutkunder, tilpasset med eget navn, logo og farver.

Agency360 tilbyder naturligvis en konkurrencedygtig og attraktiv gagepakke + benefits

Du kan læse om virksomheden her: https://agency360.dk/

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 1. maj 2021

Arbejdssted

Location København