Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Senior Backend-udvikler til moderne og kreativt mediehus

  • Har du solid erfaring med backend-udvikling og måske endda også snuset til frontend delen?
  • Vil du være med til at flytte nogle af Danmarks største mediewebsider ind i fremtiden?
  • Og kan du se dig selv i et kompetent team i et moderne og innovativt mediehus i inspirerende omgivelser?

”Vi er ved at etablere nye teams, som kan bidrage til vores fremtidige rejse for vores brand sites. Du bliver derfor en del af et superfedt team, der er på en digital rejse. Dine nye kolleger er både nye og erfarne, men fælles for os er, at vi er et team i udvikling og løbende i gang med at finde frem til at arbejde endnu smartere,” fortæller Martin Christensen, team lead, Digital Factory.

Indflydelse på morgendagens brandsites

Din nye afdeling, Digital Factory, er en del af området Digital Transformation med 20 kolleger. Lige nu er vi i gang med en større transformation, hvor vi deler produktteams ud på en række brand sites og går i retning af at blive endnu mere digitale – men det skal vi nok forklare dig meget mere om.

Dit arbejde får primært indflydelse på vores danske brand sites. Vi arbejder cloud-baseret og bruger AWS med Docker, der kører i ECS-cluster- Har du ikke erfaring med dette, gør det ingenting, det skal vi nok lære dig. Vi bruger PHP, Node.js og JavaScript som vores vigtigste programmeringssprog, og lige i øjeblikket arbejder vi med Drupal, Laravel og Nuxt.js.

”Dit arbejde kommer især til at influere Se & Hør og Billedbladet, som er vores største digitale brands. Men det kan bestemt ikke afvises at du kommer til at arbejde med andre brandsites på sigt, også.” – Martin.

Mediebranchens stærkeste hold

Dit nye team, Digital Factory, består af 3 udviklere og Ads-specialister, SEO-specialister, dataanalytikere og 1 Product owner. Vi går op i tæt samarbejde, da vi ved, at det kun er i fællesskab, at vi kan opnå de bedste resultater. Og så værdsætter vi humor – for det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vi har et tæt samarbejde med forretningen og er et uhøjtideligt og professionelt team, der sparrer og opererer på et højt fagligt niveau på Havneholmen i København.

Erfaren kollega med ambitioner

  • Vi forventer at du har solid erfaring med PHP (Drupal, Symfony, Laravel) og kan HTML & CSS til fingerspidserne
  • Du har 5+ års erfaring fra en lignende rolle
  • Vi forestiller os, at du er vant til at arbejde agilt og med Scrum og Kanban.
  • Du er i stand til at omsætte forretningskrav til tekniske løsninger.
  • Du kan godt lide at udforske nye teknologier og rammer og er ikke bange for at stikke næsen ind i noget helt nyt og ukendt.

Vi tilbyder pensionsordning, massageordning, fester, gratis frugt og fælles morgenmad. Kontoret ligger lige ved siden af Fisketorvet med en smuk udsigt ud over kanalen. Vi tilbyder også sundhedsordning, adgang til alle vores magasiner og ugeblade både digitalt og i print samt en høj grad af et fleksibelt arbejdsmiljø. Hver anden fredag har vi en personlig udviklingsdag kaldet "Hackday", hvor det er helt gratis at se på nye teknologier.

”Vi har nogle rigtig fede rammer og meget glæde af vores Hackdays. De er med til, at vi hele tiden følger med og er klar til at løse morgendagens udfordringer.” – Martin Christensen, team lead, Digital Factory.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Aller Media A/S
Publiceret: 16. april 2021

Arbejdssted

Location København