Ambitiøs udvikler til online vækstvirk­som­hed


Er du klar til at blive en del af en spændende rejse i en softwarevirksomhed der vækster og har endnu større vækstambitioner i Dk og internationalt.

  • Du har værktøjerne og ambitionerne i orden.
  • Du har sikkert 5-10 års erfaring som udvikler, og har styr på din værktøjskasse inden for softwareudvikling.
  • Du har arbejdet med T-SQL, VBScript, JScript, CSS og HTML.
  • Du har lyst til at udvikle dig yderligere og interesserer dig både for back- og frontend-løsninger.

CBIT er Danmarks største bookingplatform inden for skønhed og sundhed

Vi udvikler og driver bookingplatforme til klinikker inden for skønhed og sundhed. Vi har mere end 2.000 kunder i 4 lande og +20 mio. i abonnementsbaseret omsætning. Vi har en ejerkreds bestående af nogle af DK’s mest succesrige entreprenører.

Du skal optimere og videreudvikle vores CBIT-platform

Vi gør tingene godt, men vi vil gerne være endnu bedre, og derfor er det vigtigt, at vi hele tiden optimerer og udvikler på vores platform. Derfor er jobbet en super mulighed for at få lov til at sætte sit eget fingeraftryk på vores platform, og vise at du magter full-stack udfordringer og nogle super spændende udfordringer fra operationelt til strategisk niveau.

Dine opgaver inkluderer indledningsvist

  • Være med til at sikre, at platformen fungerer optimalt på daglig basis i samarbejde med vores 5 andre udviklere og vores supportteam, der har dialogen med vores kunder
  • Du vil få mindre og større udviklingsopgaver, som kan være alt fra kundeprojekter, optimering af platformen, API’er mod andre systemer eller forbedre brugervenligheden på platformen
    - Evt. opdele i frontend- og backend-opgave afsnit
  • Du forstår vigtigheden af at respondere hurtigt på fejl samtidig med, at du kan arbejde med projekter, der strækker sig over flere måneder, samtidig med at du formår at have overblikket over platformen.

Et underholdende miljø med masser af luksus

Du bliver en del af et ungt team på 20 personer bestående af bl.a. udviklere, supportere og sælgere. Vi er netop flyttet til et moderne kontorhus i Sydhavnen, som vi deler med BMW og Circle K. Her er der store fællesfaciliteter, lounges, terrasser, fitness, boldspil, omklædning, lækker kantine og fredagsbar.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og CV til vores IT Udviklingschef, Kasper Lindén KL@cbit.dk. Hvis du har spørgsmål, kan du også sende dem her. Du kan se hvem vi er på cbitbooking.dk, klikbook.dk og vores nye APP Volour.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Important: We are not in any way interested in recruiting/headhunting/outsourcing services. So please DO NOT contact us with any such offers! You will be ignored.

Gem job

CBIT A/S
Publiceret: 20. april 2021

Arbejdssted

Location København