Fron­ten­d­ud­vik­ler med mod på at forme frem­ti­dens triv­sels­plat­form


GAIS er en digital trivselsplatform, der hjælper virksomheder og individer med at måle, forstå og forandre arbejdslysten. Vi drømmer om at skabe en bevægelse, hvor langt flere arbejdspladser har fokus på at udvikle deres arbejdslyst - i samarbejde med et bredt felt af partnere, der engagerer sig i sagen. Vi leder nu efter en dygtig Frontendudvikler, der skal arbejde med udviklingen af vores SaaS trivselsplatform. Du får en central rolle i et lille, velfungerende udviklingsteam, der arbejder agilt efter Scrum-principperne.

Teamet

Du kommer til at samarbejde med resten af udviklerteamet, der sidder i både Danmark og udlandet. Teamet består af en Product Owner, en Scrum Master, en UX-designer, frontend- og backendudviklere, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med i hverdagen. I teamet ansættes pt. også endnu en backendudvikler som du kommer til at arbejde særligt tæt sammen med.

Udviklingsteamet arbejder i korte, hyppige sprints, så det er vigtigt, at du trives i den rytme. Teamet arbejder som et distribueret team, hvor du arbejder sammen med kolleger i resten af Danmark og i udlandet. Vi kommunikerer via Slack og Zoom og faciliterer sprints gennem Asana og onlinemøder.

Du kommer til at have din tilknytning til GAIS’ kerneteam i Aarhus. Her vil du komme til at arbejde sammen med kolleger, der fagligt spænder over kommunikation, indhold, salg, markedsføring, support, jura m.v. GAIS er søsat af Krifa som et corporate startup med et dedikeret, selvstyrende team, der driver og udvikler GAIS. GAIS består af et stærkt team, der kompetencemæssigt spænder bredt. Det forventes derfor, at du evner at gribe bolde, der ligger uden for din komfortzone, at du er initiativrig og selvkørende. Du skal selv kunne tage ansvar for egne opgaver og resultater og skal kunne fungere i en omskiftelig og til tider kaotisk virkelighed, hvor vi løbende reprioriterer. GAIS-teamet arbejder agilt og dynamisk, og det kræver, at du som person er omstillingsparat.

Faglige udfordringer og din udvikling går hånd i hånd

Vi er ambitiøse og har sat barren højt. Et afgørende fundament for at lykkes er derfor, at teamet trives med de opgaver de har, er godt fagligt klædt på og har en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vi investerer tid og ressourcer i, at man konstant er med og løbende bliver uddannet og opkvalificeret.

Om dig

Du har erfaring med frontendudvikling og kender til alle facetter af softwareudviklingen. Du har erfaring med at samarbejde med et team og har også erfaring og kendskab til agile processer. Du er selvstændig, nytænkende og i stand til selvstændigt at løse de problemer og opgaver, du står over for. Men frem for alt, så er du en teamplayer, som har et naturligt fokus på at det skal være sjovt og spændende at skabe noget sammen. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men kan komme fra datalogi, IKT-ingeniør, datamatiker, PBA i webudvikling eller lignende. Det kan også være, at du er autodidakt, men har den rette erfaring.

Faglighed

Vi anvender: JavaScript, Vue.js (pt. 2, på vej til 3), SCSS, Pug, Webpack, ChartJS til visualiseringer, Contentful til localization. Affinity Designer til design-overlevering.

Det er højt prioriteret, at du har:

 • minimum fem års generel JavaScript-erfaring med udvikling af web-applikationer, helst i kontekst af konkrete, større løsninger, der er henvendt virksomheder
 • erfaring med at omdanne designs og user experience flows til virkelighed vil være nødvendigt, da du arbejder tæt med resten af produkt-teamet for at realisere feature-ønsker fra kunderne
 • erfaring med Vue.js vil være en fordel, da vores frontend udelukkende er bygget dette. Erfaringer med andre frameworks som React eller Angular er fint, men du skal forvente at GAIS fortsætter med Vue.js fremadrettet.
 • en god forståelse af CSS er en fordel
 • evt. baggrund eller erfaring med user experience/bruger-centreret design

Personlighed

Det er helt afgørende at du:

 • er nem at samarbejde med
 • arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst
 • prioritere opgaver, og du formår at løse opgaver succesfuldt på egen hånd
 • er god til problemløsning og er detaljeorienteret
 • kan arbejde fra og med kolleger fra forskellige lokationer – og gerne har erfaringer med dette
 • taler og skriver flydende engelsk, da vi arbejder på tværs af landegrænser

Vi tilbyder

 • Stor indflydelse på udviklingen af GAIS-platformen
 • At blive en del af et agilt startup-miljø, der konstant er i udvikling
 • Mulighed for faglig sparring med andre stærke udviklere
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Attraktive ansættelsesvilkår

Kan du se dig selv som vores nye kollega?

Skriv i din ansøgning om dig selv, om din baggrund, og hvorfor du er den rette kandidat til jobbet.

Derudover vil du blive bedt om at beskrive, hvorfor du gerne vil arbejde i en organisation, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn.

Upload din ansøgning og dit CV til vores rekrutteringssystem via linket.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikkel Hundborg, Head of Strategi and Innovation, på 254 44201.

Det formelle

Arbejdssted: Krifa, Klokhøjen 4, 8200 Aarhus N.

Arbejdstid: Fuldtid

Ansøgningsfrist og samtaler: Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt

Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale.

GAIS søger Frontender og Backender from GAIS on Vimeo.

Gem job

Kristelig A-Kasse
Publiceret: 21. april 2021

Arbejdssted

Location Aarhus