Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Nysgerrig fullstack-udvikler

 

Er du skarp til ASP.NET Core og Angular? Og vil du:

 • udvikle fremtidens systemer, der finansierer iværksættere og virksomheder over hele Danmark?
 • arbejde i et innovativt væksthus, hvor du løbende kan dygtiggøre dig?
 • indgå i et IT-team, hvor samarbejde og work-life balance bliver prioriteret højt?

Så har vi brug for dig!

Mød dit nye agile Scrum-team

I Vækstfonden udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. I Hellerup bliver du en del af Applikations- og Udviklingsteamet under Digitalisering og Analyse med i alt 28 kompetente og passionerede kolleger. Her kommer du til at samarbejde tæt med bl.a. data scientists, it-specialister, udviklere og change managers, der hver dag arbejder for at gøre os mere datadrevne og digitale.

 • ”Her er altid nogen at sparre med. Dine kolleger har rigtig mange gode ideer – de sætter barren højt og ved, hvor de vil hen,” fortæller Jacob Broberg, Applikations- og Udviklingschef.

Vi bruger Scrum og DevOps til at skabe en agil og smidig udviklingsproces. Og det har vi succes med. For vi er i fuld gang med at bygge endnu flere platforme, så vi kan skabe mere gennemsigtighed, når startups og vækstvirksomheder søger om kapital. Og du bliver en vigtig brik i processen.

Sæt dit præg på vores portaler og systemer

Du får en selvstændig rolle, hvor du vil være involveret i udvikling af alt fra frontenden på vores eksterne portaler for investorer og kunder til vores interne dashboards og forretningsspecifikke applikationer. Derfor kommer du til at kode og udvikle den infrastruktur, vi skal bruge til at sætte strøm til hele vores økosystem.

Mere konkret betyder det, at du:

 • især arbejder med ASP.NET Core
 • udvikler frontend i Angular og TypeScript
 • bygger databaser baseret på EF Core og SQL
 • automatiserer og kobler dataflows til systemer via integrationer
 • udvikler unit-tests, som sikrer enkel vedligeholdelse af kode og minimerer test og risiko ved deployment
 • har mulighed for løbende at stifte bekendtskab med fx nye teknologier, DevOps, udvikling af prototyper og design af UI – alt afhængig af dine interesser og kompetencer.

Skriv nye kompetencer på dit CV

I Vækstfonden kan du udvikle dig i mange retninger. Vi arbejder bl.a. med machine learning og data science, sparrer med vores internationale samarbejdspartnere og opdaterer dig løbende med videreuddannelse.

Derudover har vi afsat 4 timer hver anden uge til fordybelse. Her får du ro til at sætte dig ind i nye teknologier, metoder eller noget helt tredje, så vi løbende opdaterer os selv – og hinanden.

Social arbejdsplads med god work-life balance

Din trivsel er med andre ord i fokus – ikke kun fagligt, men også socialt. Vi vender gerne dagen over en kop kaffe eller til fredagsmorgenmaden, og er du til løb eller yoga, har vi også forskellige hold, du kan være med på i arbejdstiden. Derudover tilbyder vi fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage, når det passer ind i skemaet.

 • ”Vi er meget sociale. For nylig var vi i Dyrehaven med kaffe og kage. Og vi går ofte ned og får en is ved vandet eller spiser frokost sammen på vores tagterrasse med udsigt til Øresund,” siger Jacob.

Dygtig udvikler med lyst til at lære nyt

Der er flere indgange til stillingen, men det er essentielt, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsgange og selvstændigt tager ansvar for dine opgaver. Du er nysgerrig og har lyst til at lære nye teknologier, så du på sigt kan få mere ansvar.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • har nogle års erfaring som udvikler – vi hører dog også gerne fra dig, hvis du er nyuddannet
 • har erfaring med frontend-udvikling og .NET/.NET Core
 • har kendskab til Angular, React eller et lignende framework
 • taler og skriver dansk og engelsk.

Vil du med på holdet?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 88 34 21 06.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 6. maj 2021 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Vækstfonden

I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler vi de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Vi har erfaring og ekspertise, der kan få ting til at gro og virksomheder til at vokse – fra digitalisering af en håndværksvirksomhed i Sallingsund til lancering af en robotarm i Silicon Valley. Innovationskraft, samfundsafkast og ansvarlighed er pejlemærker, vi styrer efter, når vi vurderer projekter. Men vi glemmer aldrig, at de projekter vi udvælger og udvikler, skal sætte ting i gang og mennesker i arbejde.

Læs mere om os her: vf.dk.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for Vækstfonden
Publiceret: 22. april 2021

Arbejdssted

Location Hellerup