Vi søger en .NET-udvikler – au­to­ma­ti­se­ring, API’er, we­bap­pli­ka­tio­ner

Vil du være med til at udvikle fremtidens online-marketingsystemer?

De projekter vi arbejder på, har til formål at revolutionere online marketingbranchen, så det bliver lettere, billigere og smartere at arbejde med SEO, Google Ads og annoncering på sociale medier.

Der arbejdes ikke med kundeprojekter, men udelukkende med egne systemer til vores konsulenthuse. 

Vores projekter udvikles i C#, og vi søger derfor en udvikler, der kan supplere vores udviklingsteam på vores kontor i Kolding.

Hvad indeholder jobbet?

Du får bl.a. mulighed for at arbejde med:

  • webapplikationer til vores konsulenthuse
  • udvikling af REST API’er
  • automatisering

Til det daglige arbejde og projektplanlægning anvender vi elementer fra SCRUM og har generelt en agil tilgang til måden vi arbejder på.

Du vil dagligt anvende:

  • .NET Core i C#
  • MySQL
  • Angular
  • Git

Vi er samtidig begyndt at snuse lidt til maskinlæring og AI, og forudser, at disse områder vil få stor betydning i vores fremtidige arbejde. Erfaring hermed er ikke et krav, men vil blive vægtet højt.

Faglige og personlige kvalifikationer

Vi søger en udvikler som elsker at kode, er nysgerrig og holder af at flirte med nye teknologier. Du er en stærk backend-programmør, men formår samtidig at håndtere frontend-arbejde som Angular og TypeScript. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og min. 2-3 års erfaring med udvikling i C#.

Vi har mange projekter i pipeline, som skal automatisere forskellige manuelle processer, således at systemerne kan effektivisere tunge arbejdsgange for vores online marketing konsulenter.

Systemerne er i høj grad API-baserede, og vi bruger bl.a. Continuos Deployment og Scrum principperne i det daglige arbejde.

Hvis du har lyst at arbejde sammen med os og være med til at gøre en forskel, så forventer vi, at du har erfaring med ovenstående teknologier, men ikke nødvendigvis inden for online marketing branchen. 

Hvad får du?

Arbejdspladsen er i Kolding på første sal i banegårdsbygningen, så kommer du med tog eller bus, kan det ikke være nemmere. Vi tilbyder i øvrigt gode muligheder for hjemmearbejde og fleksibel mødetid.

I Kolding kommer du til at sidde på kontor sammen med vores andre udviklere, hvoraf en af dem bliver din buddy under dit onboardingforløb. Vi er i alt 20 ansatte i Kolding. Øvrige kolleger sidder i henholdsvis Aalborg, Odense og Hamborg.

Da vi udelukkende udvikler komplekse og innovative systemer, vil der være masser af faglige udfordringer i det daglige. Dine erfaringer og holdninger til udvikling af systemer er velanset, så hvis du ønsker at sætte dit fingeraftryk på udviklingen, er chancen her nu.

Vi har stort fokus på det sociale og holder naturligvis sommerfest, julefrokost og andre hyggelige arrangementer. Desuden tager vi på firmabetalte ture til f.eks. Mallorca for solens skyld og Schladming for sneens skyld. Vi tilbyder frokostordning, massageordning, frisørordning, god kaffe, frugt og ofte fejring af succeser og nye ting.

Hvis du tænker det lyder som noget for dig, så send gerne dit CV til os. Send dit CV til hr@riveronline.com og har du spørgsmål til stillingen så ring til os på 80 600 400 og spørg efter vores udviklingschef Rasmus Klattrup.  

Læs meget mere om, hvorfor vi har Danmarks bedste arbejdsplads

Gem job

River Online Group ApS
Publiceret: 22. april 2021

Arbejdssted

Location Kolding